Meddig érdemes költeni egy autóra?
Figyelt kérdés
Van egy 4es Golfom 2000évj 1,6 benzin 320e kmel. Motorja jó nem eszi az olajat és úgy a többi részei is jó,lassan műszakis lesz. Viszont küszöböket kellene cserélni, első sárvédők alját kihegeszteni,4 lengéscsillapító,4 gumi kéne rá. Ez a szerelőm szerint kb 400000ft. Van ez a lehetőség,a 2.:kigittelik eltüntetik a rozsdafoltokat,kis kenőpénzzel átmegy a régi gumikkal és lengéscsillapítókkal,ez kb 50000ft,még 2 évet megy és bontó. Vagy így ahogy van eladom kb 400ért.2022. aug. 20. 10:37
11/12 anonim 

válasza:

400-at rákölteni szerintem nem is vészesen sok. Két kérdés van: szükséged van-e autóra? Amennyiben igen, tudsz-e ehelyett lényegesen jobbat, újabbat venni?
Ha meg is veszed, arra is költeni kell. Ott az átírás + általában nem számlával igazoltan vadonat új prémium gumikkal és friss olaj, szűrők és vezérlés cserével adják az új autókat. Tehát ha nem különösebben problémás autót veszel, alsó hangon 200 csak ezekre is simán elmegy.
Drága autóba sok pénzt beleinvesztálni én a mostani gazdasági és energetikai helyzetben nem mernék.
12/12 anonim 

válasza:

Attól függ mik a lehetőségeid. Persze, át lehet tolni műszakin, ha átmegy kenőpénzzel is. De a saját életed kockáztatod (rossz gumi, rossz lengéscsillapító). Ha van pénzed egy jobb autóra, akkor én ezt elengedném. Nekem is volt Golf IV-m, nekem csak komplett klímacsere kellett volna, meg a felület rozsda éppen csak megjelent az első sárvédőknél. Én ekkor adtam el, mielőtt még költöttem volna rá többet. MOndjuk én egy 4x értékű autót vettem helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!