Szerintetek érdemes e egy 19 éves autóra 100-150 ezer forintot rá költeni? Vagy vegyek másikat?
Egy olyan torzió 25000 az új.
Én megcsináltatnám.
Másikat venni nagyobb lutri.
Az autó általános műszaki állapotával csak te vagy tisztában - én hasonló korú saját autómra kérdés nélkül ráköltenék ennyit, mert tudom, hogy amúgy rozsda még évekig nem lesz gond, a motorja is átlagon felüli állapotú, ahogy kb. minden más is rajta.
Persze ha azt írod, hogy nem képvisel nagy értéket, abban gondolom benne van, hogy esetleg mást is cserélni kéne rajta - ebben az esetben természetesen jobb döntés lehet megválni tőle, mielőtt beüt még egy akkumulátorcsere, téligumi, folyadékcserék, váltó, tengelykapcsoló, s hipp-hopp máris dupla annyi lesz a szervíz.
Szerintem kuplunggal együtt sem lesz 100.000 a javítás, de ismered az autót, ami hatalmas előny.
Csak egy átírás 60ezertől kezdődik(egy hasonló kaliberű kocsira), az első szerviz meg simán 40.000++.
Szóval ha amúgy jó, akkor tartsd meg, jó kis kocsi az. Nekem is volt, nagyon szerettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!