Magasabb fordulatszámon megnő az olajfogyasztás, és kéken is füstöl. Hol van kopás ilyenkor?
De semmi olyasmit nem írt, hogy ez volt az első olajcsere. Meg azt sem hogy most vette.
De tudod mit? Kérdezzük meg tőle.
Kérdező, mikor vetted az autót?
Miért vagy benne biztos? Mi van ha szerelőnél volt, és nem kellett még utána tölteni?
Miből gondolod, hogy vétel után egyből olajat cseréltetett?
Továbbra is várjuk a kérdező válaszát.
#14-esnek
Évek óta nem szólok hozzá a hasonló kérdésekhez. Kiválóan látod, levezeted de NEM ÉRTI. Unatkozik, kínlódik, időt tölt. Kár az értékes idődet erre pazarolni.
Az alábbi nem a kérdezőnek szól!
A legolcsóbb megoldás a vásárlástól való elállás, de szinte mindenki azt hiszi, hogy ő jobban tudja. Majd mikor rákölti az autó összértékének 2x-ét rájön, hogy továbbra is van egy lutri autója, amin csak az sz@r, ami nem lett eddig megcsinálva. Elkezd rohadni, a normális karosszériások nem vállalják (mert nem fizetik meg őket, kivétel mindig van), majd ezeket lejáratva/kibeszélve a lutris garázshuszárok majd megmutatják. Purhab, gitt és kifizet 1-2száz ezret. A kocsi ugyan olyan mint eddig, csak nem látszik. Áh, darab mint a krumpli.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából a kasztni miatt vettem az autót, mert az kiemelkedő állapotban van a többi közül és eléggé jó áron is volt. Tisztában is voltam vele, hogy lehet nagy baja van vagy hátha csak valami szelepszár szimering vagy hasonló. Mást biztos nem zavarja ennyi sem, mert ereje nagyon van, és annyira azért nem kell sok olajat utánatölteni. Műhelyben is látták az autót, de ott azt mondták nem kritikus. Bárdiban azt mondták, ezt elég sok csinálja már ennyi idősen és ennyi km-el. Viszont én szeretem ha minden szuper az autóval, úgyhogy keresek akkor majd egy jó szerelőt aki akár felujítja. Csak biztos szerettem volna lenni, hogy hátha valami kisebb akcióval megoldható lenne, vagy hogy ne verjenek át.
De ha motorcsere akkor motorcsere, ha felújítás-felújítás, nekem akkor is megérte. Kasztnira, váltóra futóműre nem kell költenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!