Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Xado vagy hasonló márkájú...

Xado vagy hasonló márkájú dugattyúgyűrű, motortisztító szerek kinek segített olajfogyasztásban?

Figyelt kérdés
Vagy ez mind csak ámítás, az egyetlen megoldás a felújítás olajzabáló autónál?
2022. máj. 12. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha még csak csipeget akkor veszed észre hogy jó és egyébként halkabb a motor tőle.
2022. dec. 1. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Én próbáltam többfélét több célra.

Motorba való: beleöntés után picit halkabban járt, olajfogyasztás közel megszűnt. A hatása kb 2000 km után eltűnt.

Váltóba való: búgott a diffi, törött a nyelestengely. Beleöntés után szinte azonnal teljes csend, majd kb 1000km után már kezdett erősödni, 5ezer km után már pontosan olyan volt, mint előtte. Beleöntöttem mégegy adagot, az ugyanúgy 5ezerig tartott.

2023. máj. 29. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
"Törött" helyett "zörgött", bocsánat. A Huawei szótára nem ismerte a szót.
2023. máj. 29. 12:35
 4/5 anonim válasza:

A Xado adalék motor olajhoz töltés után, a motor halkabb, lett, de csak egy picit.

Viszont a váltóba való betöltés után határozottan halkabb lett, és puhábban, könnyebben veszi a sebességeket.

2023. nov. 28. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:

A váltó puhább lett tőle, halkabb. Örültem is mint a fene, nem gondoltam, h tényleg hatásos. Aztán tartott az egész vagy 1000km-, és minden olyan lett mint előtte.

Még egy 100ezret belehajtottam az autóba, aztán elvittem a váltót felújíttatni.

2023. dec. 1. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!