Xado vagy hasonló márkájú dugattyúgyűrű, motortisztító szerek kinek segített olajfogyasztásban?
Én próbáltam többfélét több célra.
Motorba való: beleöntés után picit halkabban járt, olajfogyasztás közel megszűnt. A hatása kb 2000 km után eltűnt.
Váltóba való: búgott a diffi, törött a nyelestengely. Beleöntés után szinte azonnal teljes csend, majd kb 1000km után már kezdett erősödni, 5ezer km után már pontosan olyan volt, mint előtte. Beleöntöttem mégegy adagot, az ugyanúgy 5ezerig tartott.
A Xado adalék motor olajhoz töltés után, a motor halkabb, lett, de csak egy picit.
Viszont a váltóba való betöltés után határozottan halkabb lett, és puhábban, könnyebben veszi a sebességeket.
A váltó puhább lett tőle, halkabb. Örültem is mint a fene, nem gondoltam, h tényleg hatásos. Aztán tartott az egész vagy 1000km-, és minden olyan lett mint előtte.
Még egy 100ezret belehajtottam az autóba, aztán elvittem a váltót felújíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!