Olajfogyasztással csak én jártam rosszul kétszer egymás után?
Én már ezt itt is leírtam hogy minden autót azért adnak el mert szar és sokba kerül a javitás.
Pont úgy mint ahogy te is eladtad mert ette az olajat, más is azért szabadul meg tőle.
Az összes rokonom is aki eladta utólag elismerte hogy anyira szar volt hogy nem tudott vele mit kezdeni.
Mert ha egy autó jó, akkor bizony nem adja el senki.
AZ enyém most 18 éves és tényleg jó autó, nem is akarom eladni még jó ideig.
Még nem. Igaz én csak az első autómat vettem használtan, azóta inkább újat veszek. (Jöhet a lepontozás, eme szörnyű és felháborító cselekedetemért.)
Szóval csak az elsőről tudok nyilatkozni, ami egy Opel volt. 7 évesen 174e km-rel vettem, 17 éves koráig, 351e km-es futásig használtam én. Olajat soha nem kellett rátöltögetni. Szerencsére egyáltalán nem volt jellemző rá az olajfogyasztás. Egyáltalán nem azért adtam el, mert "sokba került volna a javítás". Hanem vágytam egy újabb, jobb autóra. Volt kollégám vette meg, utánam is hibátlanul használta.
Aztán amit újonnan vettem, azzal se voltak ilyen gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!