Hogyha erős a motor, nem füstöl, olyan mintha nem is enné az olajat karakterisztikában, pedig 250km-n megevett több mint fél liter olajat, akkor mi okozhatja az olajfogyasztást?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes, mert tényleg csak abban lehet észrevenni, hogy eszi az olajat, hogy eltűnik belőle az olaj, de ereje nagyon jó és nem is füstöl, csak városi használat után, amikor éppen nincs kiégetve a kipufogó, akkor picit büdös, egyébként, autópálya használat után szaga nincs a kipufogónak. Mi okozhatja ilyen esetben az olajfogyasztást?2022. ápr. 26. 17:12
1/43 anonim válasza:
Füstöl az, csak te nem látod.
A kipufogót pedig nem kell kiégetni.
2/43 A kérdező kommentje:
Ok, de mi okozhatja az olajfogyasztást?
2022. ápr. 26. 17:30
3/43 A kérdező kommentje:
Alapjáratnál ha hátramegyek, látom hogy nem füstöl. Menetközben meg érthető okokból nem tudok magam mögött lenni.
2022. ápr. 26. 17:31
4/43 A kérdező kommentje:
Ja és a tükörből sem látom menetközben hogy füstölne.
2022. ápr. 26. 17:33
5/43 anonim válasza:
Persze mert menet közben szét hordja a füstöt a menetszél.
6/43 A kérdező kommentje:
Oké, de még mindig nem a kérdésre válaszoltok.
2022. ápr. 26. 17:54
8/43 anonim válasza:
Én csatlakozom az előzőhöz. Nem folyik?
Ha fél liter elmegy 250 km-en akkor még 10 literes fogyasztással számolva is, 50-es keverékkel jársz....
10/43 A kérdező kommentje:
Olajsáros az alja, de nézegettem a napokban, alapjáraton nem csöpög, állás után nem látom nyomát a folyásnak. Jelentős mennyiség nem folyik ki állás közben, mert azt látni lehetne a földön vagy csöpögne. A másik meg az, hogy egy 250km út előtt néztem a szintet, 250kmt mentem, utána is néztem, fél liter olaj volt eltűnve, tehát hacsak nem útközben szó szerint folyik - amit ugyancsak nem tudok megnézni, mert vagy megyek vagy nézem hogy folyik-e - akkor a válasz nem, nem szivárog jelentős mennyiség.
2022. ápr. 26. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!