A pára miatt gyűlhetett össze fél liter víz a pótkerék tartómban?
Adott egy sedan autó, ami igencsak hajlamos a párásodásra. Amikor lecseréltem a nyári kereket télire, akkor gondoltam egyet, és a csomagtartó aljában lévő defektjavító szett helyére beraktam az egyik nyári alufelnit. Ennek hatására a csomagtartó lenti tálcája megemelkedett 3-4 centit, így a pótkerék tartó az ülések aljánál megnyílt az utastér felé. Lényeg, hogy most van 2 ökölnyi hely.
Elképzelhető az, hogy a kocsiban lévő sok-sok pára a hideg lemezen lecsapódott volna? 3 napig volt így az autó, és fél liter víz gyűlt össze. Előtte sosem volt ilyen gond, és be sem ázik, és nem is volt vizes más a csomagtartóban.
Ebben az esetben, ha a pótkerék mélyedésébe leterítek egy plédet, akkor ott elvileg nem csapódhatna le a pára a továbbiakban? persze akkor nem csak a mélyedésben lenne, hanem körben mindenhol, hogy ne ázzon el a pléd.
Ezen kívül tervezek beszerezni néhány autós páramentesítő párnát, amik valamennyi vizet össze tudnak gyűjteni esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!