Tankolaskor az autom alatt kb fel liter benzin kifolyt. Nagy a baj?
Nem mindegy hogy tankolás közben vagy állandóan folyik. Tankolás közben ha folyik valszeg az elvezető csőben van sérülés-visszafelé nem folyik- szóval nem veszélyes.
Ez annyit jelent hogy minimálisan párolog a benzin, télen nem gond, nyáron veszélyes.
Minél előbb szervizbe vele, de kigyilladni nem fog, csak akkor, ha állandóan folyik.
Veszèlyes lehet így közlekedni vele. Ahogy irták ki is gyulladhat. Vidd minèl előbb szervízbe, lehet nincs nagy baj. Nekem is volt ilyen, folyt a benzin. Nem vettük időben èszre kb 30l benzinem bánta. (Most lehet hülyesèget írok) vmi gumi bilincs repedt el az mellett csordogált szèp lassan. Párszázas tètel volt. Fogyasztás tűnt fel, hogy több mint kène, de nem foglalkoztam vele eleinte.....
Na mind1 lènyeg nèzesd meg, lehet neked is "szerencsèd" lesz ès nincs nagy baj.
Ja más. Buszomba is volt ilyen, ott a tank volt lyukas. (Ikarus C56) ő kapott új tankot.
28N
Csak akkor folyt ki belőle, vagy menet közben, folyamatosan folyik / csöpög?
Menj egy olyan útszakaszon egy részt, ahol kevesen járnak, (szinte csak te) majd fordulj vissza és nézd meg az úton ahol mentél, hogy menet közben folyt-e ki belőle. Ha nem volt más rajtad kívül az úton, és előtted sem volt még benzines az út, akkor az a te autódból jött, és igen, akkor baj van.
Akkor a szervizt lehet, hogy ma meg kellene látogatnod.
Viszont ha csak tankoláskor folyt ki, mint előttem is írták akkor elvezetőcső lesz a hibás, de ez sem jó. Minél előbb, tényleg, ha megoldható, még ma menj el egy szervizbe.
Gondoltam hogy valami ilyesmi lesz :)
Örülök hogy megoldódott, további balesetmentes közlekedést kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!