Hogyha erős a motor, nem füstöl, olyan mintha nem is enné az olajat karakterisztikában, pedig 250km-n megevett több mint fél liter olajat, akkor mi okozhatja az olajfogyasztást?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes, mert tényleg csak abban lehet észrevenni, hogy eszi az olajat, hogy eltűnik belőle az olaj, de ereje nagyon jó és nem is füstöl, csak városi használat után, amikor éppen nincs kiégetve a kipufogó, akkor picit büdös, egyébként, autópálya használat után szaga nincs a kipufogónak. Mi okozhatja ilyen esetben az olajfogyasztást?2022. ápr. 26. 17:12
41/43 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy ez csak romlani fog, de valaki tudja az okát hogy miért? Nem kell itt szaknyelven meg ilyenek, csak ha valaki átlátja, akkor leírhatná hogy miért fogyaszt egyre több olajat idővel, ha egyszer elkezdődött(ha tényleg így van).
2022. ápr. 27. 11:05
42/43 anonim válasza:
Miért fog jobban olajat fogyasztani? Mert a motorkopásnak nem tudsz gátat szabni, és ahogy kopik, úgy egyre jobban fogja fogyasztani az olajat, illetve a szimeringek is idővel még jobban megkeményednek, elhasználódnak.
Meg van az az eset, mikor a dugattyúgyűrük is megragadnak a horonyban, és az olajlehúzó nem végzi a feladatát.
43/43 anonim válasza:
Igen, ez csak romlani fog mindenképp.
Egyébként, ha tudod hogy kell használni, akkor szerintem jobban jársz ha veszel egyet.
Jah, és remélem nem vagyok túl tolakodó, de milyen autóról is van szó?
Na meg ugye valahonnan meg kell tudni mi a gyári érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!