Segítség! Nem értek a fordulat szám mérőhöz, a múltkor gyorsulni akartam az autóval már alapból 100km/h felett voltam és vissza kapcsoltam 5bol, 3asba de nem akart gyorsulni az autó csak bömbölt ez miért van?
Figyelt kérdés
#Autó gyorsulás, #Vissza váltás, #Fordulat szám mérő
2022. ápr. 29. 18:03
41/41 A kérdező kommentje:
Igen az utolsó el találta! Nem tudom mikor hanyasba kell tenni a sebesség váltót! Nahh de min1 is az utóbbi napokban utána néztem és "talán" kezdem kapisgálni a dolgot!
Vissza lehet azt tenni 5ből, 3ba csak nem egyből hanem fokozatonként, elsőnek 4 és úgy 3 de ezt mind lassítás mellett és mivel ha vissza kapcsolunk nagyon fel pörög "fel ugrik" a fordulat szám mérő (tehát ezért is kell lassítani közben) hogy ha vissza váltunk lehetőleg ne a "piros tartományba" kerüljön a fordulat szám mérő (remélem kezdem érteni az egészet ennél Jobban nem tudom ki fejezni)
Legalábbis így csináltam a mai nap ki próbáltam és be vált.
2022. máj. 1. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!