Mennyibe fog kerülni ez a gyorshajtás?
Ma jött ki a papír hogy 50-es körzetben 96-tal lefotóztak, és hogy megindult az eljárás ellenem.
Ez most mit jelent? a jogsim elveszthetem? Vagy csak pontokat kapok? Ha 'csak' pénzírság, akkor az mennyi lesz? Már nézegettem kalkulátorokat, meg táblázatokat, de nem tudom melyik az aktuális... az összegek meg 45-150e-ig terjedtek.. Ja igen eddig egyszer büntettek gyorshajtás miatt, helyszíni bírsággal (50->56km/h) 5000Ft-t volt úgy 3 éve.
10:58-as, elsőnek írnám, hogy tökéletesen máshogy van, mint ahogy gondolod. Szemernyi igazság sincs az általad leírtakban :D
Egyébként tényleg 90ezer lesz.
64-ig - ha nem állítanak meg, csak trafi van, nem büntetnek (50-es táblánál, személyautóra vonatkoztatva).
" Nézd, ahhoz képest, hogy mi a 30-as táblánál 45-el hajtásra 30 ezret kaptunk, egyáltalán nem sok. Mi a 45-el nem veszélyeztettünk senkit, viszont a lakott területen belül majnem százzal száguldozással simán emberéleteket veszélyeztetsz."
Roszzul hazudsz az a baj.
"Utolsó! 50-es táblánál mehetek büntetés nélkül 64-el?"
Nem mehetsz. Az az objektív felelősségre vonatkozik. De ha megállítanak, akár már 54-től szabhatnak ki helyszíni bírságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!