Gyorshajtás! Hány km/óra eltéréstől mérnek? Haverom azt mondta, hogy 10% és autópályán nyugodtan lehet menni 140-el. Ez szerintem tévhit. Linketek van?
Szia!
50 - 100 között + 14 km / h a türés határ + 3 km/h a radar tévedési küszöb így 50 nél 67 töl büntettnek de 65nél nem érdemes többel menni mert a + 3km/h ra már nem érdemes alapozni. Ez allat csak helyszíni birásg lehetséges.
Autópályán: 130-nál 149 km / h a max elfogadható + 3km/h amire szintén nem érdemes már építeni. Így igen a haverodnak igaza van. ;-)
Am. pedig szerintem általánosan elmondható, hogy + 10-12 km / hval mehetsz gyorsabban mint amenyivel "szabad". De csak 50es tábla fellet az allat tarsd be, a hattárokat, mert ott már nagyon kicsi a türés. (30-nál pl 38 fellet bünti van)
101 - ért bírságoltak, amit ki is emeltek a jegyzőkönyvben. (90+10%=99 gyakorlatilag +2őn múlott)
Amíg velem kínlódtak, nem tudtak mást kisorolni, ott száguldtak el 120-130-al büntetlenül, mert csak én "kezeltem" figyeltem a technikát.
köszönöm szépen az eddigi válaszokat
én azt hittem, hogy tévhit
gondoltam, hogy megengedett valamennyi eltérés, de én azt hittem, hogy az 3km/óra
városban 58fele nyomom (60-tól bünti)
országút 100 (105-108 bünti)
autópálya 140 (143-ra vannak lőve a traffik! hiába van kalkulátornál kb 150!!)
A válasz megírásának időpontja: ma 17:59
Nem nyertél ;-)
A 0 büntetési hattár pedig valóban + 3 km / h ami a radarnak a hibatürése.
Nem %ban vannak már meghatározzva, ha nem számban. 50 - 100 között 14 km / h PONT. Ez allat csak helyszíni birság van ami mostanábban nem igazán divat, persze előferdülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!