Miért vesznek milliókért Suzukit az emberek amikor 2-3 millióból már egy prémium luxus autót is tudnak venni mint egy hatos BMW?
Itt van pl 2,5 millió forint
Minek vesz valaki 5-6 millióért egy Suzukit ha feléből vehet egy ilyen gépet?
Amúgy tényleg swiftem van jelenleg de már csak pár hónapig és nem 1.0 hanem az 1.3-as 16v 84 lóerős sedan és nem gle hanem glx
csak hogy én nem vágok fel egy suzukival mint ti, majd ha meg lesz a normális prémium autó akkor lehet
#168 De még mindig nem érted a lényeget. Mivel jársz munkába, ha a Suzukit eladod? Mert azzal a szartaliga BMW-vel nem fogsz sokáig, az biztos.
Amúgy nem tudom ki írta tegnap, hogy a kisgyereknek biztos Suzukija van és csak irigykedik belőle, mert túl csóró máshoz és utálja az életét, ezért próbál itt felvágni, de gratulálok a győztes tipphez. :D Habár még mindig nem vagyok meggyőződve róla, hogy valójában nem 12 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!