Miért vesznek milliókért Suzukit az emberek amikor 2-3 millióból már egy prémium luxus autót is tudnak venni mint egy hatos BMW?
Figyelt kérdés
Itt van pl 2,5 millió forint
Minek vesz valaki 5-6 millióért egy Suzukit ha feléből vehet egy ilyen gépet?
2022. ápr. 15. 07:57
111/173 anonim válasza:
#108 Lesz hát, álmodik a nyomor de már mióta :D
112/173 anonim válasza:
Majd ha véletlen találkoznánk akkor azért inkább ne próbálj meg megelőzni 90nél. Fiat fullback 180 le gyárilag, chippeltetve. Lehet hogy legyorsulsz de mire az megtörténik addigra szemből neki mész valakinek. Jobb esetben egyedül borulsz az árokba
113/173 anonim válasza:
Én alapból nem azt nézem le, aki suzukit vesz.
Hanem azt, aki hitelre veszi magánszemélyként.
Utána meg megy a sírás-rívás.
Ha autóra is hitel kell, akkor nem engedheted meg magadnak!
114/173 anonim válasza:
"Szerinted ha egy pipi meglátja a prémium luxus 6 os bömöst aminek olyan hangja van hogy csoda és te melléparkolsz az új suzuki swifteddel akkor hova fog beszállni?"
Mikor megismertem a feleségem, 120-as skodám volt.
:-)
Ő nem a tragacsomtól ájult el szinte, egészem mástól.
:-)
Mi azt akkor nem is tudtuk, hogy csak bmw-vel lehet csajozni.
Nekünk általában
Busz
Metro
Willamos akadt.
115/173 mindentudó99 válasza:
Ép eszű hétköznapi ember nem vesz 3000 cm3 es benzinest. Munkatársam vett valami bazi nagy audit. 15 litert eszik. Hát kösz szépen. A kocsi az csak kocsi. Értéktelen valami. Megveszed milliókért aztán megy a roncstelepre. Nem érték mint egy ház pl. Én Dácsia Dastert vettem dízelt. Bazi nagy magas 5 litert eszik és lexarom ki mit gondol . Meg esrtleg aki leszólná annak még egy szakadt szuzukira se telik
116/173 A kérdező kommentje:
Én nem engedhetem meg hogy egy suzukiból vagy fdőleg egy daciaból szálljak ki , nekem igényeim vannak
2022. ápr. 15. 16:45
117/173 anonim válasza:
Ha igényeid vannak, akkor miért nem egy kézi gyártású automobilt rendelsz, amelyet teljesen a te kéréseidnek megfelelően készítenek el?
118/173 mindentudó99 válasza:
#116 Hát akkor vedd meg mit vered itt magad. De legyél hitelképes mert az első szervíz vagy fél milla lesz. Meg 4 gumi is kell rá 300 ért .Na meg az átiratás. Legyen egy millád pluszban. De arra feltétlen figyelj hogy az egészet személyi kölcsónből vedd.
119/173 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem vettem még meg mert még tartalékok pár havi fizut hogy biztos legyen rá ha cserélnem kell valamit benne
2022. ápr. 15. 17:35
120/173 anonim válasza:
Kiváló idea. Addig mi autózgatunk az 5 millás, igénytelen, ám nulla kilométeres Suzukinkon. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!