Egy BMW E60 vagy AUDI A6 C6 minőségibb belülről ? Melyik nyújt jobban prémium érzést? Kb. 2005-2006 év körüli modellek.
Azok már semmi prémium érzést nem adnak, lelakott szarok.
HA jó lenne nem adnák el , azt jobb ha tudod.
A8-at ilyen korban már nem éri meg megvenni semmilyen szempontból.
Én inkább az E60-at választanám, nekem azaz etalon a három közül de az A6 sem rossz választás.
Nyílvánvalóan minél drágábban veszed annál jobb lesz a prémium érzés bár ez felszereltségfüggő is. Lehetőleg benzinessel vedd őket, azok talán nincsenek szarrá hajtva..
Cáfolnám a sok okost akik azt mondják semmi prémium érzést nem adnak csak mert 16-17 évesek. Igenis adnak, ha normálisan karban voltak tartva.
Én egy E46-ot vettem pár hónapja, motorikusan hibátlan, belülről TELJES felújításon esett át, konkrétan olyan az autó mintha új lenne.
Minőségben, hangszigetelésben kifejezetten jónak mondható még a mai autók között is (tudom, mert vezettem már párat).
A hangsúly itt azon van, hogy ne a kínálat aljából válassz, és legyen tartalék bőven a zsebedben, hogy a nem várt költségek ne fájjanak. Ha rendben van a járgány, akkor igenis érezni, hogy egy felsőbb kategóriás autóban ülsz.
A hangsúly ezen a szakaszon van, igen:
"A hangsúly itt azon van, hogy ne a kínálat aljából válassz, és legyen tartalék bőven a zsebedben, hogy a nem várt költségek ne fájjanak. Ha rendben van a járgány, akkor igenis érezni, hogy egy felsőbb kategóriás autóban ülsz."
Ettől prémium a prémium, igen, de a költségei is azok ha azt közel gyári állapotban szeretnéd tartani, és nem csak átrugdaltatni a vizsgákon, meg tákolni.
Csak ugye, a kérdező is pénzszűkében akar nagyautót, csak a szokásos nóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!