Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért a használt Audi lett...

Miért a használt Audi lett az, ami régen a használt BMW volt?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 évben már a csapból is a használt Audik folynak. Többségében a fiatalok ezt a márkát veszik első autónak használtan. A Youtube videósok közül is a többség ilyet vesz. Ami régen a "roncsbmw" volt, ma már a "roncsaudi". A használt Audi lett az ügyeletes hülyegyerek-autó.

De egy használt Audi ugyanúgy ex-prémium, költséges és nem sokkal megbízhatóbb.

Ezért nem értem, hogy most miért az Audi lett a sztárautó. Van sok más márka, ami jobb választás lenne (és itt nem a többi prémiumra gondolok).

Nem mintha zavarna, mindenki azt vesz amit akar, de praktikus gondolkodásúként nem értem, miért az Audi mánia váltotta a korábbit.

2022. febr. 20. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Mert 30 évesen is jobb, mint a mai koreai szarok.
2022. febr. 20. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehetett 2000 után figyelni, hogy a felkapaszkodott újgazdagék az új BMW-ből lecsúsztak az Audiba, aztán a Passatba majd skodákba.

Ugyanez játszódik most le a csóróbb rétegben is 15-20 évvel később.

2022. febr. 20. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

"az új BMW-ből lecsúsztak az Audiba"

Most attól függetlenül hogy szerinted melyik a jobb, árban ugyanott vannak, szóval elég értelmezhetetlen a "lecsúszás" szó.. :P

2022. febr. 20. 08:26
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Fogalmam nincs, melyik jobb, audim sosem volt, akinek van ugyanúgy köpköd mint én az e61-re.

Viszont az audit stílustalannak tartom, a módosított “cápauszony” antennával, amit aztán a polcvágenekbe is beletettek. Semmi saját ötlet.

2022. febr. 20. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Az enyém 5 éve van meg, igazából nem számottevően drágább fenntartani mint bármelyik kortárs autót.

Bmw-t szerettem volna, de az 1 milliós kategóriában nem volt normális BMW. A hathengeres e36 már fogyóban volt, nem találtam jót. Azzal a bánat tds motorral meg nem akartam venni. Az e46-ból pedig ennyiért nagyon leélt vackok voltak csak. Így vettem egy A4-es Audit.

Jobb márka alatt nem tudom mire gondolsz. Sosem állt meg alattam és sosem voltak zsebbenyúlós javítások sem A kopó, fogyó dolgokon kívül meghalt az abs vezérlője (megjavítottam, egy forrasztás elengedett a nyáklapon), elromlott a fényszóró magasság allító szenzora, és megpusztult a tolatóradar egyik érzékelője.

Nekem ami tetszik benne hogy az enyém egészen jól van extrázva, kényelmes, nem zörög benne semmi rossz úton sem. Az előző Opelomban nagyon zavart hogy mindig zörögött zizegett benne valami.

2022. febr. 20. 09:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök mind1 milyen autód van mert, mindenki köpköd mindenkire ha jobban megfigyeled. Talán csak az ot(pl. egy patika ezerkettes) rendszámos autókat nem fikázzák folyton vagy a ritkább és gyönyörű sportkocsikat(pl.wrx sti, 350z).
2022. febr. 20. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6 igazad van. Én is előbb megnézek egy ilyen “kincset”, főleg ha már eleve keveset csináltak belőle annakidején, mint a mai tömegautókat.
2022. febr. 20. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Az Audi 15 évvel ezelőtt is nagyon divatos volt a fiatalok körében is, csak te leragadtál a BMW fikázásban, és most vetted észre, hogy más márkák is léteznek.
2022. febr. 20. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a Golfok helyét vették át. Simán bementek abba az árkategóriába amit már meg tudnak venni így hát most ez lett az aktuális sláger.
2022. febr. 21. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!