Miért vesznek milliókért Suzukit az emberek amikor 2-3 millióból már egy prémium luxus autót is tudnak venni mint egy hatos BMW?
Itt van pl 2,5 millió forint
Minek vesz valaki 5-6 millióért egy Suzukit ha feléből vehet egy ilyen gépet?
Így van bástya monjan meg nekik. Irigyek rád h te meegendhetet eszt magadnak. Ne töröggy velük. Én is vettem egy ijjet, naon fullos. Múltkor leszopott benne az Erzsi de amikor kértem tőle 5ezret benyára csak kiröhögött. Bisztos ö is egy irigy kutya.
A bezzinkutasnak is montam múltkor amikor ketezerert raktam tele h azért rögösz mer neked nem telik ilyen luksuszautóra.
Nem nagy szám ezzel driftelni.
Ámon Olivér egy Swifttel is tud :D
nyilván egy ilyen géppel könnyebb balesetet szenvedni mint egy suzukival ami emelkedőn nem gyorsul már 100 nál ezért van több ilyen meg hát sokan vannak akik nem úgy cisnálják mint én hogy először kitapasztalják a gépet és csak utána vezetnek sportosan hanem valaki egyből
elején maximum egyenes szakaszokon fogok előzgetni meg gyorsulgatni drift meg ilyesmik csak később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!