Miért vesznek milliókért Suzukit az emberek amikor 2-3 millióból már egy prémium luxus autót is tudnak venni mint egy hatos BMW?
Itt van pl 2,5 millió forint
Minek vesz valaki 5-6 millióért egy Suzukit ha feléből vehet egy ilyen gépet?
És amúgy arra sem adtál még választ, hogy egy 2 milliós autó mégis mitől lesz "luxus"? Bármilyen szarjancsi tud 2 millióért autót venni. Jelenleg ott tartunk, hogy az új Suzuki 3-szor drágább, mint ez a fostaliga bréemvé. Ha az autó státiszszimbólum, és neked nyilvánvalóan az, akkor a Suzuki győz, hiszen az a drágább. Ahhoz kell gazdagabb király csávónak lenni, míg a fostaligásnak csak egy használt kotlára futja.
Na akkor hogy is van ez?
"Mikor én már 100 km-re vagyok a suzuki még 30nál van"
És mikor a Suzuki 1500km-re van, a te autódért akkor fog megérkezni a tréler a 100km-es táblánál.
"Hát szerintem meg ha megállok majd a söröző előtt és nyomok pár gázfröccsöt hogy mutassa a hangját na meg ahogy kinéz a gép akkor lesz ott jelentkező"
Tehát olyan "nőket" (kislányokat) akarsz felszedni, akiknek csak az autód érték, de te nem. Ezzel te magad ismered el, hogy emberi hulladék vagy. Persze aki az autódra élvez, az a "nő" ugyanúgy egy hulladék. Dehát ha neked az kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!