Miért vesznek milliókért Suzukit az emberek amikor 2-3 millióból már egy prémium luxus autót is tudnak venni mint egy hatos BMW?
Itt van pl 2,5 millió forint
Minek vesz valaki 5-6 millióért egy Suzukit ha feléből vehet egy ilyen gépet?
Ha tényleg valaki lennél akkor egy vadi új 20-30 milliós kocsival kezdenéd, nem egy használt bunkó traktorral. Na akkor lenne miért irigykedni. Így viszont csak nevetünk rajtad. Köszi a műsort
:D
"Aki egyszer beül egy ilyen gépbe és vezeti az többet nem ül vissza suzukiba"
Te még pedálos moszkvicsban sem ültél, nemhogy ilyen kotlák béjemvébe!
Vannak emberek,akik nem akarnak egy 17 éves,ráadásul jobbkormányos öreg tragacsot javítgattatni százezrekért,milliókért.
Ami a csajokat illeti,nyilván 20 éves tiniket felszedni egy kis pettingre jó lehet,de komoly érett nőt nem hat meg az ilyen kocsi.
Nekem pl egy VW Transporterem van kb.ilyen értékű,de eszem ágában se lenne elcserélni erre a Bömösre,szóval nem mindenkinek erre és ilyen kocsikra van szüksége,csak azért mert neked ez tetszik.Ha olyan jó lenne mindenkinek,akkor csak ilyenek közlekednének az utakon.
"A gatyádat is rá fogod költeni te gyerek."
Legalább egy hónapja májerkodik itt a jobbkormányos bömössel, de még BKK-bérletre sem telik neki!
Az irigyek nem érdekelnek, az bunkózza a bmw-st aki elhúz mellette úgy hogy belengeti a suzukija kaszniját aki irigykedik hogy neki nincs ilyen
Ezt valaki fordítsa már le mert nem értem.
"Én nem érem be az átlagos nőkkel"
Neked csak a MArokMarcsa jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!