Miért vesznek milliókért Suzukit az emberek amikor 2-3 millióból már egy prémium luxus autót is tudnak venni mint egy hatos BMW?
Itt van pl 2,5 millió forint
Minek vesz valaki 5-6 millióért egy Suzukit ha feléből vehet egy ilyen gépet?
Ciki bevallani, hogy te is csóró vagy? Helyette veszel egy "luxus" autót, ami valószínűleg egy lelakott romhalmaz lesz és égeted a normális gazdag embereket. Tudod azokat aki az olyan csórók feletted állnak mint te is vagy.
Én megtehetem, hogy egy drága Mercivel járjak, de te nem. Ne égess már engem is. Utána meg jössz sírni, hogy defektet kaptál és nincs pénzed gumira és kéne kölcsön. Vegyél inkább egy Oplet, ahhoz van minden olcsón. De ne égesd már le a gazdagokat.
Tehát te is sportautót akarsz, nem luxust. És akkor még azt mondod, hogy igényeid vannak... Végkövetkeztetés: csóró vagy.
Megsúgom előbb belül a "pipi" egy Mercibe, mint egy 2,5 millás lelakott BMW-be. Mert a nők is tudják, hogy az luxus. És akinek Mercije van pénze is van. Aki meg egy ilyen széthullófélben lévő vacakkal az meg csóró.
Bizonygathatod itt a dolgokat, de te egy idióta, csóró, senki vagy drága barátom. És még trollnak is gyenge vagy. Hogy miért? Mert idióta és csóró vagy.
Érdekes, a páromnak egy Opel Astrája van, mégis tudott szerezni egy dögös pipit magának. 😉 De hát mindenki a saját szintjéhez illő párt akar.
Neked majd egy kicsit butácskább pipi fog így jutni, de az pont hozzád való lesz. 😊
(És egyébként ne autóval akarj párt szerezni, mert így max. gold diggereket fogsz kifogni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!