Pofátlanul sokba került a fékcsere ?
Figyelt kérdés
Első féktárcsára vittem az autót (Audi), tárcsa + betét csere .
Kb 20 perc alatt megcsinàlta a szerelő és 50 ezret elkért alkatrésszel együtt.
( Textar betét és tárcsa )
Szerintetek nagyon lehúztak?
2022. márc. 29. 12:47
21/28 anonim válasza:
50 ezer? Még jó áron is csinálta meg. Ez egy Audi barátom, nem Suzuki... Vélhetően vásárláskor tudtad ezt.
22/28 anonim válasza:
Máshol Suzukiban cserélik ki ennyiért ha a munkadíjat nézzük, nemhogy Audiban
23/28 anonim válasza:
Prémium autó prémium áron megy,töki
24/28 anonim válasza:
Hali
Nem sok.
Mazda 3 2014 Skyactiv - Bosch szervíz, mindent ők vettek; első tárcsa + betét (TRW) 95.000
Hátulra én vettem, odavittem hogy tegyék be, úgy már "csak" 75.000-re jött ki a történet.
25/28 anonim válasza:
Kifejezetten olcsó. A Textar ráadásul még jó minőség is, nem a legalja no-name gagyi.
Összehasonlításul az Opel Astra K-mhoz ez kb két jó minőségű utángyártott első féktárcsa ára.
26/28 anonim válasza:
Jól lehúztak téged.
A legkönnyebb az autó szerelésben a tárcsa és a betét csere.
Pofátlanul sokat kérnek .
27/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, bár kéne tudni pontosan milyen autó, mikor évjárat, benzin / dízel-e, hogy rá tudjunk keresni.
28/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem drága, én 45öt fizettem egy tizenéves Citroenre, ugyanerre, a kérdésben meg mégiscsak Audi van, ahhoz drágább az alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!