Mi történt a kocsimmal és mit tegyek?
Gratulálok, sikerült hengerfejesre főzni a motort az elfolyt hűtőfolyadék miatt.
Amennyiért megcsinálják annyit már nem ér az autó.
Jó lenne ha utána néznél hogy működik az autó, és mik azok a színes fura lámpák a műszerfalon amik ilyenkor világítani szoktak.
(tuti nő vagy)
#11 Ennyire azért ne legyél bunkó, főleg ha nő a kérdező, szerinted kötelező neki tudni mindent? Vannak olyanok, akik beülnek az autóba A pontban, és kiszállnak B ponton.
Az amerikaiak 90%-a ilyen pl., és a nagy globalizáció hatására ez begyűrűzik ide is. Már nem kell (nem is lehet) útszélén is mindent szerelni tudó szakinak lenni az autóhoz, nem úgy mint 30-40 évvel ezelőtt.
#12 ez nem bunkóság volt.
Csupán ténymegállapítás.
És senki nem mondta neki , hogy hengefejezze meg a matizt az út szélén.
De az, hogy világít a kontroll lámpa, égett büdös van az utastérben plusz még a motor hangja is megváltozott, ennek ellenére ő nem áll meg megnézni hanem továbbmegy, az több mint baj. Hozzáteszem még a jogosítvány megszerzésekor is kellett ezt tanulni. Szóval ez a nem értek hozzá, nem tudom mi legyen nem igazán lehet kifogás.
Csupán észlelte a problémát, magasból leszarta és utána jött kicsit picsogni hogy miért kell kidobni a kukába a remek kis autóját.
Alapvető hogy aki vezet, legalább azokat a kontroll lámpákat ismerje amik a műszerfalon vannak. Ha viszont mégsem akkor nem kell nyígni, hanem konstatálni kell hogy hülye voltam, és buktam egy autót.
Üdv Kérdező!
Ha lesz valami fejlemény, megírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!