Mi lehetett a baj a kocsimmal? (lent leirva) gyujtas!
Az akksi uj, a gyertyak ujak.
Neha kihagyott az egyik henger 2-3 sebessegben, vizes idoben nehezebben indult. Vettem egy radiot, mindent kimerve muszerrel bekotottem. Ma mentem a kocsival 10km-t, kozben szolt a zene. Mire be akartam inditani mar nem akarta. Hangjabol adodoan szikra gond. Addig csesztettem a gyertyakabeleket mig be nem indult! 96os 1.3 suzuki. Vettem uj gyertyakabelt es ki is csereltem. Azota dinamikusabb a motor, mintha repulne. Viszont a gond a kovetkezo. A radionak vagy volt aram, de ha felnyomtam a fenyszorot elment neki, vagy a muszerfal vilagitas ment es a radio nem! (folyamatos +12v/szakaszos 12V) most nincs bekotve a radio. A regi gyertyakabelek tovei is meg voltak repedvezve. De nem volt ki a belseje. Jelenleg az auto pocc-roff, de nem tudom meddig, hiszen a regi kabelekkel is csak neha szorakozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!