Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem gyanús hogy szinte mindegy...

Nem gyanús hogy szinte mindegyik 10+ éves külföldről behozott kocsiban 100-150.000 km van?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 23:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
61%

"mert ki lettek rajta a gombok cserélve, meg az ülés újra lett kárpitozva és persze egy polírt is kapott."

Látod, tudod te, hogy kell autót eladni. Miért nem így csinálod?

Kicseréled a gombokat, lepoliroztatod.

Tokkal vonoval megvagy mondjuk 40 pénzből.

Aztán boldogan eladod. 😃

2022. márc. 21. 16:59
 32/36 anonim ***** válasza:
74%

31

"ki lettek rajta a gombok cserélve, meg az ülés újra lett kárpitozva és persze egy polírt is kapott."

Hát tudod, ezek alapján akkor is a külföldit választom, ami szerinted 99%, hogy visszatekert. :)

Beültem én egy olyanba is ugyanolyan árban, mint amit vettem. Tudod milyen rossz szájízzel kel ki az ember, mikor kívülről faxa, aztán beülsz, és ja, ez a gomb hiányzok. Ja, ott a szellőző kis lamellái xarok, ja, hiányzik a szivargyújtó is. Na, egy ilyen után marhára eltud menni az ember kedve. Mert ugyan ne nekem kelljen ezért már bontóba elmennem, meg mindennap bámulnom.

A szerinted visszatekert autóm pedig kívülről belülről is kb hibamentes. :) Öröm beleülni, mert látszik, hogy karban volt tartva. Még akkor is, ha szerinted lehet nem 150 ezret ment, hanem 200-at, legalább tudom, hogy vitték, mert kilett cserelve a váltó és nem nálam fog bexarni. :I

2022. márc. 21. 17:06
 33/36 A kérdező kommentje:
32. Mondassz valamit a titkos recept megvan. Csak korrekt akartam lenni nem eltűntetni minden "hibát".
2022. márc. 21. 17:19
 34/36 anonim ***** válasza:
73%

31# Nem tényt írsz le, ezt te is tudod. Legyél higgadtabb meg okosabb, az ilyen felsőbbrendű butaságot tartalmazó kirohanással nem lehet komolyan venni senkit. Ha jó az autó és nem adtál meg extrém árat megtalálod a vevőjét! Én a kategória tetejébe áraztam be, nem jött sok vevőjelölt, de egy hónap alatt elvitték, 2 vevőjelölt, egy komolytalan és a negyedik elvitte. Van az a réteg, aki ésszel vásárol. Az igaz, hogy 3. vevőjelölt után én is mérges lettem, volt az autónak egy hibája a motortérben és rájöttem, hogy az összes többi eladó ezt az egyébként típushibát eltüntette, így azt mondtam, hogy b4ssza meg, eltüntetem én is, tök igazságtalan. De engem ilyenre nem visz rá a becsületem. A hiba egyébként a típussal együtt jár, és két márkaszerviz is azt mondta évek, mire azt javítani kell és akkor sem giganagy tétel. A vevőnek is volt annyi esze, hogy lefotózta, megmutatta hozzáértőnek aki felvilágosította ugyanerről. Szóval én tisztában voltam vele, hogy nagyon jó kocsit árulok! Kitakaríttattam belül és full üres volt. Ez fontos, hidd el, nem véletlenül költenek erre a kupecek. Amit költöttem rá eladásra az az első fényszóró polírozása, szép lett és az sokat számított, ez 13 éves kocsi ahogy írtam.

A kérdéseket meg válaszold meg! Aki kocsit vesz az mind nagyon sok pénzt költ rá, lehet az 600 000Ft és lehet 10 600 000Ft, neki sok. Be van f.sva, hogy átverik, ha már odaadta a pénzét cseszheti. Lásd be, ő a pénzével téged nem nagyon tud átverni, de te lehazudod a csillagot az égről és bukja a lóvét. Nézd úgy, hogy te vennél most az (összes) spórolt pénzeden autót, hát te is kérdeznél, meg csekkolnád amit csak lehet. Nekem 300ezerrel mondott kevesebbet a kupec és többért adta volna, mint én hirdettem. Ezért a pénzért fogd fel úgy, hogy dolgozol, amikor válaszolgatsz a kérdésekre és mutatod az autót.

Egyébként ha azt látod a titok a kicserélt gombokban van gondold át nem-e megérné. A polír szintén. Annyival többet tudsz-e kérni érte amibe az kerül, illetve az eladás zálogát jelentené-e. Az ülés nem is csak a szépsége miatt lehet gond, hanem a Becsületes nepper (Youtube-n írd be, tök jó csatorna) ismert mondata az állapotot veszünk, nem km-t, ha nagyon zilált az ülés, lóg minden belül az egy lerúgott autó benyomását kelti, aminél ha belül nem vigyáztak rá akkor a vezetési stílus is olyan akinek az autóját elkerüli az ember. Nem utolsó sorban szerencse is kell az eladáshoz, nem minden az emberi tényező eladói és vevői oldalon.

2022. márc. 21. 17:48
 35/36 A kérdező kommentje:
Igen, biztos eljön az az ember, aki nem retten meg egy olyan láncos japán autótól, amiben van garantált 250e km, de teljesen sérülésmentes és karbantartott.
2022. márc. 21. 21:15
 36/36 anonim ***** válasza:
41%
Semmi értelme a kérdésednek, mert egyáltalán nem általános, hogy 10-15 éves autókat 100 ezer km-el árulnak.
2022. márc. 21. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!