Nem gyanús hogy szinte mindegyik 10+ éves külföldről behozott kocsiban 100-150.000 km van?
Miért lenne az?
Ott sem mindenki 100 km-re jár dolgozni.
És gyakori, hogy egy családban több autó van. A hétvégi kirándulásokra általában a nagyobbikat használják, így a kicsi csak a városban jár.
13 éves németből behozott autót vettem épp nem rég, a 150.000 km-t a bejárónkon léptem túl vele mikor hoztam haza. :)
Nekem nem gyanús. Főleg, hogy németben nem sokat kell ingázni, nincsenek ilyen 15 km-es puszták 2 falu között, ráadásul autópálya van majd mindenhol, ahol nem, meg olyan minőségű. A legtöbben ilyen napi 20-km-t járnak vele, sőt, idősek, háztartásbeliek csak boltba járásra.
Hozzátenném, minden évben benne van a kiskönyvében a szerviz dátuma, km óra állással, lepecsételve.
Igaz, már valamiért volt benne váltócsere, de a mostani váltója pöpec, biztos nem kell egy ideig hozzányúlni. 😅 Minden más az eredeti rajta még, szóval egy-két dologban már itt is költeni kell rá sajnos. Vagyis hagyhatom tönkremenni is, mert nem létfontosságú dolgok, de 200 ezer km alatt biztosan nem adom el, szóval inkább karban tartom.
Az óravisszatekerés kb. garantált. Szóval de, gyanús. Ugyanakkor saját példa, 13+ éves autót 110000 km-el adtam el, semmi tekerés nem volt benne. Ez alapján simán lehet. De láttam olyan prémiumautót, amit Mo-ra behozatalkor lefotóztak az eredetiségvizsgához, a fotón egy dzsuvás lerúgott kocsi volt, sz4rrárepedve a bőr az ülésen, bőven 200 000+os km óra állással. A kereskedésben pedig egy szinte hibátlan gyönyörű vajbőr ülést láttál, a 100e km alatti hibridgarancia papír kiállítva hozzá márkaszervizben. Ahogy az a kocsi kinézett a 200+ezer is a felére már vissza volt tekerve, a Nagykőrösi úti placcon a kereskedőnél 93e Km.
Csak az érdekesség kedvéért meséltem.
Azért van mert tudják a nepperek hogy mi kell a magyarnak.
Török nepper.
De igen, mindenki tisztában van vele, hogy tekerve van nagy része.
Ez lehet csak neked új
Ami nyilvánvalóan behozott, 100-150 ezer km-es 10+ éves dízel pl., azokat meg se nyitom... mikor van 5-6 db 200-300+ ezret reálisan futott közé ugyanannyi áron beékelve egy külföldi az már miért ne lenne gyanús?
De úgy mondanám, nem gyanús, hanem tök átlagos, megszokott (sajnos, MO a külföldi leharcolt autók temetője, legalább 60%-ban a sírból térnek vissza a kocsik, hogy éljék zombilétüket még 5-6 évig)... és a neppert nem lehet büntetni, mert nagyon okosan úgy veszi már meg külföldön hogy vissza van tekerve...
Vagy echte hollandot vagy magyar 2012 utánit kell venni és meg van oldva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!