Vittél már hengerfej gyanús autót a kereskedésbe lepasszolni?
Van egy autóm és hengerfej gyanús, de szerintem csak tömítés égett ki, mert van Bene Kraft.
engem Átvert anno a kereskedő vele,,,
Most ezt nem értem.
"Lepasszolni" - ebből azt értettem először, hogy leadnád egy olyan nem túl igényes kereskedésnek, akik vesznek nem hibátlan autókat, mint pl. Csonti Car.
Aztán elolvastam hogy átvert vele a kereskedő szerinted.
Az "Anno" mit jelent? Mert ha mondjuk 1 éve vetted, és most kezdődő hengerfejes, akkor 1 éve még fixen nem volt az.
Ha meg mondjuk 1-2 hónapja se vetted, akkor vissza akarod vinni oda ahonnan vetted?
Akik ugy vesznek autot a kereskedesbol hogy rejtett hibaval adjak el es az 3 nap alatt ki jon az auton nyugodtan pereskedhettek megfogjatok nyerni. Haverom 8 millaert vett autot 2. Nap ugy leallt a kocsi trailerrel kellett hazavinnie. Utana elkezdte a kereskedo hogy negcsinaljak de szamlat nem tudnak adni de a felet onerobol allja XD. Fogadott ugyvedet aztan patikara pofoztak az autot vegul.
Ha meg hengerfej gyanus a kocsi ne legyel paraszt hogy kibaszol a kovetkezo tulajdonosaval. Csinaltasd meg vagy mond meg mi a baja. Te veszel egy ujat a masik meg lehet ugy kapargatta ossze azt a 200 ezret pl azt par nap utan vagy het utan meghal neki..
"Ki az a Bene Kraft?"
Benedikt Kraft.
"Benedikt Kraft Forstingenieur, Bachelor of Engineering Seit 2011 ist das modernes und innovative Unternehmen im Bereich forstlicher Dienstleistungen tätig."
Gondolom a kérdező közeli barátja, ezért megteheti, hogy a becenevén említi. :-)
Bene Kraft.......
Ugyan miért kellene nekünk ismerni mindeféle jöttment alakot? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!