Mennyire zavar titeket ha a rokonsagaitok/csaladtagjaitok becsapják a kocsiajtot be/kiszallaskor?
#1 azt te csak hiszed
láttam én már féltékeny barátnőt úgy beb4szni a kocsiajtót, hogy a visszapillantóból kirepült a tükör
Necces ez akkor lehet, amikor feszül az utángyártott gagyi üveg az ajtókeretben.
Kadettnál volt 1x nekem olyan, hogy menet közben egyszercsak berobbant a mellettem lévő ajtóüveg.
Kb azt hittem, valaki belőtt az ablakon.
zavar, főleg hogy a keret nélküli ajtót is úgy fogják mintha sima lenne
vadul szorongatják az üveget, majd tiszta erőből be akarják baszni mint a zsigulit... csodálom, hogy még nem tört el az üveg
100x elmondtam hogy ne tegyék, azóta leengedem az ablakokat inkább, aztán megy a sírás hogy de akkor bejön a hifeg
#2 az szándékos károkozás, én nem erre gondoltam. Az ilyet ugyan ekkora lendülettel kell a küszöb másik oldalára segíteni a bőröndjeivel együtt.
Szerintem a kérdező a mamutként közlekedő anyósra gondolt, aki mindent erőből old meg ami mechanika.
Meg is szoktam lepődni, mikor a villanyszerelő kolléga aki 100kg, úgy száll be az autómba, hogy meg sem érzem. Csomagtartó ugyan ez, ha mamutot szállítok akkor megsüketülök, akkorát csattan a csomagtartó ajtaja, értelmes embernél nem zavaró.
Nem zavar.
Mondjuk nálunk senki sem csapja be tiszta erőből a kocsiajtót. De ha más ajtó vagy ablak is nyitva van, akkor kisebb erővel kellene meglendíteni. Mert akkor a levegő nem szorul meg az autóban és nem fékezi annyira az ajtót.
Ha ilyenkor nagyobbra sikerül a csattanás, mint ahogy tervezték, akkor azt mondják, hogy bocs. És ennyi.
Nagyon.
Egy kollégám tipikusan ilyen, akit munkahelyi kötelességem a saját autómmal szállítani. Mindig izomból bevágja az ajtómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!