Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezethetek a jogosítványommal?...

Vezethetek a jogosítványommal? 2020. Novemberben járt le, azaz ha jól tudom, a veszélyhelyzet alatt.

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 20:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
38%
Hat, most mar elvileg nem, ugy tudom fel evvel hosszabodtak meg ezek, szal lejart igyis ugyis mar.
2022. febr. 9. 21:15
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy a 1818 ügyfélszolgálata 0-24 órás, de most felhívtam őket.

Igen, érvényes.

Minden 2020. November 4. után lejárt okmány érvényes még.

2022. febr. 9. 21:28
 3/12 anonim válasza:
45%
Azigen, pedig vhol fel evet olvastam/hallottam :/ #1es voltam
2022. febr. 9. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Én meghosszabbítottam a jogsimat, a személyimet és az autómat is elvittem műszakira. De jó lesz nekem, megúszom a bazinagy sorban állást mikor letelik ez a cirkusz.
2022. febr. 10. 06:59
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
#4: +1. Semmi nehézséget nem jelentett leműszakiztatni a kocsit
2022. febr. 10. 07:04
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
#5 De majd a roncstelepek tömve lesznek ha lejár a türelmi idő, mikor kiszűrik a több éve futkosó roncsokat az utakról.
2022. febr. 10. 07:06
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Értem én hogy vírushelyzet meg satöbbi, de nem hiszem hogy másfél év alatt nem tudtad volna megújítani.. Egyik napról a másikra is hozhatnak döntést, hogy akkor innentől kezdve nem fogadják el a lejárt okmányokat, akkor mit csinálsz? Ugyan ez a műszaki vizsga is...

Arrról nem is beszélve, hogy 1 nap alatt akár mindkettőt is el lehet intézni, majd mikor meg vége lesz ennek a szarnak, akkor meg majd csodálkozik mindenki, hogy 1 hónapra kap időpontot

2022. febr. 10. 08:05
 8/12 krwkco ***** válasza:

"Az igen, pedig vhol fel evet olvastam/hallottam :/ #1es voltam"

Eleinte úgy volt, hogy a veszélyhelyzett alatt lejáró okmányok a veszélyhelyzet után fél évig érvényesek. Most ezt kicserélték egy konkrét időpontra: 2022. június 30.

"A veszélyhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló törvényjavaslat elfogadásával a lejárt okmányok érvényessége ismét meghosszabbodik, az új határidő: 2022. június 30.

A rendelkezés a magyar hatóság által kiállított, Magyarország területén hatályos, 2020. március 11. és 2020. július 3. között lejárt, vagy 2020. november 4. és 2022. május 31. között lejárt vagy lejáró hivatalos okmányokra vonatkozik, ideértve a forgalmi engedélybe bejegyzett műszaki érvényességi időt is."

[link]

2022. febr. 10. 09:33
 9/12 A kérdező kommentje:

A "miért nem újíttattad meg" tudatlan háborgóknak: Mondjuk azért nem sikerült megújítanom, mert éppen 4 éves kaliforniai munkavégzésből tértem haza. Ez alatt annyit kerestem, amennyit a kedves háborgók sohasem fognak látni.

És most, hogy hazajöttem, kisebb gondom is nagyobb annál, minthogy rögtön a háziorvoshoz rohanjak jogsit újíttatni, aki nem mellesleg úgy be van tojva a Covidtól, hogy két hétre ad időpontot az 5 perces eü. vizsgálatra.

Kellemes további háborgást kívánok!

2022. febr. 10. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Akkor futja két hétig taxira abból az álomfizetésből...
2022. febr. 11. 07:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!