Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri még autót behozni...

Megéri még autót behozni külföldről üzleti célból eladni?

Figyelt kérdés

Van még pénz ebben?

Kb mennyit lehet kaszálni?

2022. jan. 14. 05:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Én havonta kb 20 autót hozok be külföldről, némelyiket megbuherálom. Havi szinte kb 1,5 milla a tiszta hasznom.
2022. jan. 14. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Nemetorszagban, Nürnberg környeken peldaul sokkal olcsobbak az autok, mint Magyarorszagon. Keress ra adott tipusra a mobile.de oldalon, es a hasznaltauton is.

Kell hozza vagy egy treler, vagy egy masik ember, aki a megvasarolt autot sajat kerekein hazavezeti. Zusallungstellebe kell kerni egy ideiglenes par napos rendszamot ra, otthon pedig regisztracios adot fizetni utana, es bejelenteni.

2022. jan. 14. 10:35
 13/19 anonim ***** válasza:

keressél egy céget, ami ezzel foglalkozik és tanulj bele a szakmába

utána gondolkozzál vállalkozásban

2022. jan. 14. 11:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Az már rég rossz ha gyakorin érdeklődsz xd
2022. jan. 14. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
#14: én már a 7-es kommentben is kb. ezt írtam neki... :))))
2022. jan. 14. 14:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Értem, kérdezni csaklehet🤔
2022. jan. 14. 14:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet kérdezni, de azért ez elég komoly témakör ahhoz, hogy online, névtelen, random emberektől fogadj meg tanácsot. Nem tudhatod kik írnak neked, lehet egy 10 éves kisgyerek mondja meg neked hogy megéri-e vagy sem. Remélem érted mire akarok kilyukadni.
2022. jan. 14. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért az autókat és a piacot is ismerni kell.Nem minden típust lehet könnyen eladni és a motor típusa sem mindegy.Egy adott márka benzines motorral népszerű,de dieselel már nem vagy fordítva.A nyelvismeret sem elhanyagolható,hogy tudjál az eladóval kommunikálni,esetleg alkudozni...
2022. jan. 14. 15:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen értem, 👍
2022. jan. 14. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!