Biztos vannak kint jobb állapotú autók, mint néhány hazai, de szerintem magánemberként kint sincs sok esély a jobb példányokat elcsípni, mert az erre szakosodott (nepperek) importőrök simán gyorsabban lecsapnak rájuk.
2020. aug. 24. 18:17
2/10 anonim válasza:
Ja, és még annyi, hogy a jónak nyilván kint is megkérik az árát. És még akkor haza kell hozni, honosítani, meg ilyenek, ami mind pénzbe kerül. És ha ezek után derül ki, hogy nem egy jó autót vettél, hanem egy jó áron eladott rosszat, na akkor indul a fejvakarás...
2020. aug. 24. 18:19
3/10 anonim válasza:
Ha megbízol vele valakit, akkor az ő költsége + forgalomba helyezés 4-500 ezer körül lesz. Továbbá a jog semmilyen formában sem fog védeni (gondolom nem akarsz német ügyvédet fogadni, német árakon).
Szóval ha nem találsz magyar piacon ilyen árkülönbséggel ugyanolyan jó állapotú autót és vállalod a kockázatot, akkor hajrá.
2020. aug. 24. 18:23
4/10 anonim válasza:
Lehet kinnt jó vételt csinálni. Főleg ha te magad mész ki és veszed meg, hozod haza és nem megbízol vele valakit.
2020. aug. 24. 18:30
5/10 anonim válasza:
Nem, túl kicsi az árkülönbség. Drága, vagy a magyar paicon elérhetetlen ritka autóért érdemes kimenni
2020. aug. 24. 18:36
6/10 anonim válasza:
Biztos lehet, de nem lesz olcsó. Ha meg rászánod a pénzt, akkor itthon is lehet találni jó állapotút. Nem azt akartad kérdezni inkább, hogy azonos áron kint jobb állapotút találsz-e? A válasz, hogy lehet, de mire hazahozod, regadó, honosítás, minden szar, a végén jó eséllyel még drágább lesz, mintha itthon vetted volna.
2020. aug. 24. 22:19
7/10 anonim válasza:
Fel keresed a becsületes neppert el mondod az ohajod és hoz neked kintről olyat amilyet szeretnél .
Én több autót hozattam vele az évek alatt többek kört egy eredeti amerikai piacos Dodge magnum r/t 6.4 Hemi-t 2005
Ford f350 superduty 7.7td cummins Diesel 2004 .
Szintén amerikai piacos Chrysler 300c 3.7 v7 2006 egyik autóval sem volt komoly gondom .
A Chrysler párom használja a Ford csak ilyen hobbi autó / igáslónak van a Dodge amit napi szinten használok azaz nálunk családi autóként dolgoznak a gépek .
Lehet itthon is találtam volna ilyen autókat , de nekem meg érte a Németországból behozatást nem az ár miatt , hanem az állapot miatt
2020. aug. 25. 10:53
8/10 anonim válasza:
#7: bátor vagy. Én is próbáltam vele behozatni, de letettem róla, amikor egy foglaló szerződés alapján elvárta volna, hogy átutaljam a teljes vételárat. Ezt mégis hogyan képzeli? Megbízási szerződést kértem tőle, olyanja nincs. Komolytalan ez így.
2020. aug. 25. 11:05
9/10 anonim válasza:
#8 nem
Bátor vagyok , hanem ismerem és tudom rendes ember , na meg a szerződés ott van , ha bármi gáz van lehet bíróságra menni vele
2020. aug. 25. 17:27
10/10 anonim válasza:
Csak egy tipp: Ha Németben vagy Svájcban világít valami a műszerfalon akkor annak annyi, nem megy át a műszakin, KIZÁRT.
Ha km-et visszatekernek akkor börtön, nem sz*rakodnak.
És még mennyi minden van külföldön ami miatt jobbak az autók mint itt... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!