E36-os bmw-ket szerintetek megéri behozni külföldről?
Osztrák határon lakom, mivel tudok bérelni trélert, azon gondolkodtam , hogy hozok be E36os bmw-t Ausztriából/Németországból próbaképp, kb 300-400 euróért, ami tegyük fel kb 130 ezer forint, plusz dobjunk hozzá benzinpénzt, 170-180-ból biztosan megállna, ezeket mennyiért lehetne továbbadni?(tudom ez állapottól függ, tételezzük fel ,hogy üzemképes) Sok fiatal suhancot látok szanaszét rohadt e36-okkal(mert ez most "menő"), szóval lenne rá kereslet. Érdemes ebbe belekezdeni? Vagy itthon is olyan alacsony árakon megy, hogy nem éri meg papíroztatni ? Amiket itthon 300-400 ezer körül látok, az eléggé le van rúgva.
Esetleg tudnátok olyan autót mondani, ami kinn olcsó itthon viszont 400 körül el lehet adni?
Ebben lehet üzlet, vagy vessem el az ötletet , mert nagy hülyeség? Munka mellett csinálnám, nincsenek nagy elvárásaim, havonta hoznék autót, aztán keresnék rajt ,egy 100ast, ami nekem megfelelő kiegészítés lenne fizetéshez. Már ha el tudom adni ennyi idő alatt.. Sajnos nem vagyok otthon az autópiacon.
Mi a véleményetek erről?
Egy-két ismerősöm azt mondja , néha az ilyen autókat ki is szokták rakni, az út szélre, hogy vigyék el vasárba, vagy ingyen..mondjuk az olyan is gondolom.
szóval ez egy sz*r ötlet volt, köszi a válaszokat!
Azt a totalcaros cikket ezért belinkelhetné valaki, mert azért elolvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!