Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek sincs értelme már...

Szerintetek sincs értelme már egy 16 éves dízelbe 272 ezer km-nél váltót kuplungot cserélni?

Figyelt kérdés

Széjjel van teljesen, de még megy... viszont ahogy számoltam munkadíjjal együtt a bontott váltó + új kuplung szett benne lenne vagy 150 ezer forintba. Az autónak vannak egyéb bajai is de nem a hajtással.

Megjegyezném ez még a kettőstömegű nélküli faék verzió.

2021. dec. 14. 08:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#20 hát én akkor se szenvednék vele már... át fog menni műszakin a károsanyag kibocsátási vizsgálaton...?
2021. dec. 14. 12:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha ez számít, tavaly, az akkor 15 éves 304.000Km-t futott autómban cseréltettem első lengéscsillapítókat. Adaptív gátlók valók bele, sajnos utángyártott nincs belőle. Elvileg van olyan cég az országban, aki fel tudta volna újítani, de nem dekkolhatott az autóm a szervizben futómű nélkül napokig, hetekig, foglalva az emelőt, szerelőállást. Így megvettem az újat. Ha már szét volt kapva, kapott új toronycsapágyakat, porvédőket is. Csak az alkatrész volt kb negyed millió forint. És nem valami drága presztízsautóról beszélünk.

De én úgy voltam vele, hogy ha új autót vennék, az meg még többe kerülne. Így meg se fordult a fejemben, hogy ne csináltassam meg. Egy "csak" 150e-s kuplung+váltón se gondolkoznék.

2021. dec. 14. 14:45
 23/23 A kérdező kommentje:
Hat ha beulnel az autodbol a mienkbe nem igy velekednel. Na nem azert mert retkes...
2021. dec. 14. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!