Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan reagalsz arra ha...

Hogyan reagalsz arra ha valaki az úton a szemed láttára csinál valami szándékosan nagyon pofátlan és merész, életveszélyes manővert/ dolgot?

Figyelt kérdés
De nem közvetlenül veled, csak látod az egészet mondjuk tisztes távolból? Mivel a szavazás anonim.. csak őszintén

2021. dec. 8. 17:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Majdnem talált.BI.
2021. dec. 8. 23:59
 22/22 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nagyon érdekesen gondolkodnak emberek forgalmi szituációkról.

Az egyik kollégám pl végig előzi a szembe sávban a forgalmat, ha neki úgy jön ki a lépés a besorolásnál...

De szerinte én aki a gyorshajtáson kívül minden szabályt betart, gyilkos vagyok, mert őt gyorshajtásra kényszerítem ha mögötte megyek autópályán és gyorsabban haladnék...

Nem bírta megérteni, hogy senki nem kényszeríti semmire, csak tartson jobbra amikor van rá lehetősége...

Én totál lexarom, ki hogy vezet! Élni és élni hagyni elvet követem.

Autópályán is ha jobbról ki tudom kerülni elmegyek mellette, nem állok neki "harcolni" az úton. Nem azért megyek gyorsan, mert csatát akarok vívni, hanem mert jó kocsim van és szeretem a száguldás, szabadság érzését, nyilván úgy, hogy másoknak ezzel ne okozzak kárt!

Az önkéntes rendőröktől meg epét hányok...

Nincs olyan ember aki élete során nem sért soha szabályt a közúton, ha ilyen besúgó hálózatba megyünk át, mindenkit meg lehetne büntetni.

Nyilván vannak kisebb és nagyobb bűnök, de ez másnak miért okoz örömet?!?

2021. dec. 12. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!