Vicces, egyedi felirat régi autóra, fiatal, merész sofőrrel?
Valami frappáns, poénos, egyedi feliratot szeretnék az autómra, van valakinek valami jó ötlete?
Régi, kamikaze stílusú munkás autó (általában bozótos földúton megyek vele - ami azért látszik rajta), és azért van bennem merészség (nem 180-nal megyek, de elférek ott is ahol más behúzza a nyakát).
Valamit, amin pislognak azok a menő BMV-s gyerekek akik elém vágnak (mert biztosak benne, hogy fékezem) és eszükbe sem jut, hogy amolyan dodgemem van, amivel röhögve koccanhatok, mint Pistike a vidámparkban :)
"Koccanj, ha mersz!"
"Nem sajnálom, nem szégyellem."
"Fizetésből vettem... egy hetiből."
.
.
.
Az elédvágó "menő" BMW-seknek nem kell felirat, mert ha ki is tudják olvasni, értelmezni nem tudják a mondatot.
Egy kis koccból többet értenek :D
Egyébként csak addig keménykednek míg rájuk nem rántod a patkányverdád kormányat kicsit, csak ijesztésből, állat jó látni mikor megszeppennek.
Ilyesmi pont jó lesz neked:
Egy szakadt teherautó hátulján azt láttam, hogy:
"nyugodtan gyere nekem itt nincs baba"
Vicces laza(c) csávó vagy, aki a neten kér segítséget, vicces laza felirathoz. Right...
Én kinyomtatnám ezt a kérdést, és azt ragasztanám fel.
Egy teherautó hátsó lökhárítóján láttam:
"FÉKÚT VÉGE"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!