Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan reagalsz arra ha...

Hogyan reagalsz arra ha valaki az úton a szemed láttára csinál valami szándékosan nagyon pofátlan és merész, életveszélyes manővert/ dolgot?

Figyelt kérdés
De nem közvetlenül veled, csak látod az egészet mondjuk tisztes távolból? Mivel a szavazás anonim.. csak őszintén

2021. dec. 8. 17:07
A kérdező szavazást indított:
Van kamerám pont az ilyen esetekre, azonnal megyek is a rendőrségre
Elborzadok és még óvatosabban vezetek de nem lépek semmit
Nem izgat
Én is szoktam olyanokat csinálni úgyhogy leszarom
Inkább nem vezetek utána egy darabig
Utánamegyek és kirángatom a kocsijából (vagy legalábbis megpróbálom ezt)
Egyéb:
27 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%

"nagyon pofátlan és merész, életveszélyes"

Na most azért döntsük már el, hogy melyik. Mert a "pofátlan és merész", illetve az "életveszélyes" között ég és föld a különbség. Attól mert valaki pofátlan és/vagy merész, attól egy percig sem biztos, hogy akár egy kicsit is veszélyes. Ezáltal a válasz is erőteljesen függ a helyzettől.

Hogy egy példát mondjak: ha valaki dugóban elmegy a sor mellett és a sor elejére akar befurakodni, az roppant pofátlan, de se nem veszélyes, se nem tiltott, tehát nincs miért rendőrségre menni.

Ha valami kifejezetten tiltott és/vagy veszélyes dolgot látnék, akkor valószínűleg mennék rendőrségre, mert van kamerám. De mindenféle idiótasággal nem lehet rohangálni, mert akkor a fél életedet a rendőrségen töltenéd.

2021. dec. 8. 17:15
 2/22 anonim ***** válasza:
81%
Felkiáltok, hogy:" Azt a k*va nézd a hülyét" és tovább folytatom az utam.
2021. dec. 8. 17:33
 3/22 A kérdező kommentje:
Szépen áll a szavazás 😞
2021. dec. 8. 17:36
 4/22 anonim ***** válasza:
36%
A pofátlanság és a merészség nem érdekel, csinálja. Az életveszélyes már más dolog. Ha csak magára volt az az se érdekel. Ha mást is veszélyeztet na akkor felmegy a pumpa, de kegyetlenül.
2021. dec. 8. 17:36
 5/22 A kérdező kommentje:
Természetesen úgy értettem hogyha mást is.
2021. dec. 8. 17:38
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
Vezetek tovább ugyan úgy, csak mondom magamban, hogy ezt a marhát...
2021. dec. 8. 17:38
 7/22 anonim ***** válasza:
35%

Elobb jojjon meg a megrendelt dashcam, aztan szavazok is neked, jo?

Kozuton nem 'mereszkedunk' meg vaganykodunk, mert a kozlekedes tobbi resztvevoje nem az ilyen racsing-matricas macskajancsikhoz huzalozott reflexekkel vezet.

2021. dec. 8. 17:43
 8/22 anonim ***** válasza:
53%

Ilyen kérdéseket és sztorikat csak a kezdő sofőrök tesznek fel, mert nekik ez még újdonság minden része .

Ha majd tapasztalt és gyakotlott leszel akkor ezt kikerűlöd és nem keveredsz bele.

AZtán már nem lesz ilyen kérdés sem.

A sógorom is hasonló volt, alig 3 hónapos és ezer km-es tudással szinte egész nap tudott marhaságokat mesélni, és mindenki borzasztóan vezetett szerinte.

Okoskodott csak nekem aki több mint 20 éve kamionos voltam.

2021. dec. 8. 17:46
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha mások életét veszélyezteti akkor beballagok a felvétellel a rendőrségre.
2021. dec. 8. 17:49
 10/22 A kérdező kommentje:
Én 3 éve vezetek.
2021. dec. 8. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!