Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan reagalsz arra ha...

Hogyan reagalsz arra ha valaki az úton a szemed láttára csinál valami szándékosan nagyon pofátlan és merész, életveszélyes manővert/ dolgot?

Figyelt kérdés
De nem közvetlenül veled, csak látod az egészet mondjuk tisztes távolból? Mivel a szavazás anonim.. csak őszintén

2021. dec. 8. 17:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

#7 "a kozlekedes tobbi resztvevoje nem az ilyen racsing-matricas macskajancsikhoz huzalozott reflexekkel vezet"

Bocs ha rosszul értelmezem ezt a mondatot, de azt akarod mondani, hogy a racsing-matricás macskajancsik akár csak egy fokkal is jobbak az átlagnál? 99%-uk a legalapvetőbb vezetéstechnikai dolgokkal sincs tisztában, nemhogy reflex-szerű reakciókkal. Egy átlag ember 5 éves tapasztalattal 100-szor jobban vezet, mint azok a nyomorékok.

2021. dec. 8. 17:52
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
Félig off: nem értem hogy az embereknek miért jó más dolgával foglalkozni és a rendőrségre futkozni ha lenne kamera a kocsiba, max arra használnám ha mondjuk belém jönnek és nem ismerik el akkor meg tudom mutatni de ezen kívül külön berohangalni hogy ki mit csinált ? Minek úgyse érdekelt senkit. Példa erre az iskolánkban annó panaszkodtak a tanárok hogy milyen undorító, hogy egy csomó diák bele önti a leveset a menzán a kancsókba amiben a víz van én egyszer láttam mikor csinálják oda szóltam az egyik tanárnak ő meg rám ordított hogy fejezzem be ő most egyáltalan nem ér rá éppen beszélget azóta úgy vagyok vele cseszodjenek meg aki akarja kapja el magának akivel baja van én sosem mártok be senki mást
2021. dec. 8. 17:55
 13/22 anonim ***** válasza:
12-es, tekintve, hogy az erre hivatott társadalmi szervezet nem különösebben jeleskedik a veszélyesen közlekedők kiszűrésében, nem látok más utat, mint hogy a közlekedők közössége lépjen fel ellenük. Ezt lehet úgy is, hogy a következő pirosnál kihúzzuk a kulcsát és a csatornába dobjuk, meg lehet úgy is, hogy a kamera felvételét elküldöd a rendőrségnek , akik majd emlékeztetik az illetőt a játékszabàlyokra. Nekem mondjuk nincs kamerám és ha lesz, sem fogok ezzel időt tölteni , de abszolút szükségesnek tartom ezt a fajta társadalmi kontrollt mindaddig, amíg a rendőrség gyenge.
2021. dec. 8. 18:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Na az ilyenek miatt zárom le menet közben is az ajtókat.
2021. dec. 8. 18:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Távolról elkerülöm és a közelébe nem megyek, ki tudja mit fog csinálni, kire fogja ráhúzni a kormányt, kit hogyan fog balesetveszélyes helyzetbe hozni. Nem én akarok lenni az áldozata.
2021. dec. 8. 18:38
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Engem ilyenkor elkap az idegbaj és megyek egyből az illetőnek.De mivel verekedni nem tudok,ezért jó alaposan ellátják a bajomat.Már többször megfogadtam hogy nem kattanok be,de a pillanat hevében ez mindig kimegy a fejemből.
2021. dec. 8. 18:56
 17/22 A kérdező kommentje:
16 😂😂😂 jonagy csicska vagy
2021. dec. 8. 21:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Ő az bizony.
2021. dec. 8. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:
17.:Köszönöm,ez kedves!Szerintem az a csicska,aki megmukkanni se merne,én ellenben ilyen szinten vagánynak számítok,csak hát mint már írtam,nem sokat érek vele.
2021. dec. 8. 22:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Neked véletlenül nem R.I. a monogramod???
2021. dec. 8. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!