Hogyan reagalsz arra ha valaki az úton a szemed láttára csinál valami szándékosan nagyon pofátlan és merész, életveszélyes manővert/ dolgot?
Figyelt kérdés
De nem közvetlenül veled, csak látod az egészet mondjuk tisztes távolból? Mivel a szavazás anonim.. csak őszintén2021. dec. 8. 17:07
11/22 anonim válasza:
#7 "a kozlekedes tobbi resztvevoje nem az ilyen racsing-matricas macskajancsikhoz huzalozott reflexekkel vezet"
Bocs ha rosszul értelmezem ezt a mondatot, de azt akarod mondani, hogy a racsing-matricás macskajancsik akár csak egy fokkal is jobbak az átlagnál? 99%-uk a legalapvetőbb vezetéstechnikai dolgokkal sincs tisztában, nemhogy reflex-szerű reakciókkal. Egy átlag ember 5 éves tapasztalattal 100-szor jobban vezet, mint azok a nyomorékok.
12/22 anonim válasza:
Félig off: nem értem hogy az embereknek miért jó más dolgával foglalkozni és a rendőrségre futkozni ha lenne kamera a kocsiba, max arra használnám ha mondjuk belém jönnek és nem ismerik el akkor meg tudom mutatni de ezen kívül külön berohangalni hogy ki mit csinált ? Minek úgyse érdekelt senkit. Példa erre az iskolánkban annó panaszkodtak a tanárok hogy milyen undorító, hogy egy csomó diák bele önti a leveset a menzán a kancsókba amiben a víz van én egyszer láttam mikor csinálják oda szóltam az egyik tanárnak ő meg rám ordított hogy fejezzem be ő most egyáltalan nem ér rá éppen beszélget azóta úgy vagyok vele cseszodjenek meg aki akarja kapja el magának akivel baja van én sosem mártok be senki mást
13/22 anonim válasza:
12-es, tekintve, hogy az erre hivatott társadalmi szervezet nem különösebben jeleskedik a veszélyesen közlekedők kiszűrésében, nem látok más utat, mint hogy a közlekedők közössége lépjen fel ellenük. Ezt lehet úgy is, hogy a következő pirosnál kihúzzuk a kulcsát és a csatornába dobjuk, meg lehet úgy is, hogy a kamera felvételét elküldöd a rendőrségnek , akik majd emlékeztetik az illetőt a játékszabàlyokra. Nekem mondjuk nincs kamerám és ha lesz, sem fogok ezzel időt tölteni , de abszolút szükségesnek tartom ezt a fajta társadalmi kontrollt mindaddig, amíg a rendőrség gyenge.
14/22 anonim válasza:
Na az ilyenek miatt zárom le menet közben is az ajtókat.
15/22 anonim válasza:
Távolról elkerülöm és a közelébe nem megyek, ki tudja mit fog csinálni, kire fogja ráhúzni a kormányt, kit hogyan fog balesetveszélyes helyzetbe hozni. Nem én akarok lenni az áldozata.
16/22 anonim válasza:
Engem ilyenkor elkap az idegbaj és megyek egyből az illetőnek.De mivel verekedni nem tudok,ezért jó alaposan ellátják a bajomat.Már többször megfogadtam hogy nem kattanok be,de a pillanat hevében ez mindig kimegy a fejemből.
17/22 A kérdező kommentje:
16 😂😂😂 jonagy csicska vagy
2021. dec. 8. 21:30
19/22 anonim válasza:
17.:Köszönöm,ez kedves!Szerintem az a csicska,aki megmukkanni se merne,én ellenben ilyen szinten vagánynak számítok,csak hát mint már írtam,nem sokat érek vele.
20/22 A kérdező kommentje:
Neked véletlenül nem R.I. a monogramod???
2021. dec. 8. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!