40 évesen elkezdeni a nemzetközi kamionozást. Merész?
Én nem kamionozok és nem is akarok okoskodni, csak azt írom le amit látok, hallok.
Nem 1 nem 2 embert tudok aki 40 körül ment ki és néhány kivételtől eltekintve jól bírják. Teljesen mindegy hogy Győr - Debrecen (most mondtam valamit) vagy Lienz - München (megint írtam valamit) között mész.
Egy kedves barát kényszerből járja európát, 2 pici babát kell nélkülöznie, de muszáj csinálni. Összességében igazából szereti, csak a család.
Neked van tapasztalatod, így simán menni fog, ha tudsz egy kicsit külföldiül.
Ha már belföldezett, akkor nem olyan nagy ügy, hiszen gyakorlott sofőr. Inkább a hosszabb távollét lesz szokatlan.
Inkább azok kínlódnak, akik 40 - 50 éves korukig valami teljesen mással foglalkoztak, kisvállalkozás, cukrász, esztergályos bármi, az valamiért bedőlt, és úgy ülnek be a jó pénz reményében. Ők nehezebben szoknak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!