Nemzetközi kamionsofőrnek mennyi ideje van a családjára?
Tudom, hogy ezt cége válogatja, meg nincs rá konkrét válasz, de azért aki csinált ilyet, vagy ismer olyat aki így él az lefesthetné nekem hogy képzeljem el egy kamionos szabadidejét.
Szóval egy nemzetköziző kamionos, aki pl magyarország és németország közt mozog, általánosságban hogy van szabad ideje, mennyi időt tud a családjával tölteni pl? Most légyszíves ne azok válaszoljanak, akik st22lacikát néznek és minden áron meg akarják mondani a tutit, hanem akik ténylegesen tudnak érdemben válaszolni.
Na ez már szimpatikusabb :)
És margyar cégnél dolgozik e? És nagyságrendileg mennyit keres?
Ha szabad megkérdeznem?
A férjem 4 hetente jön egy hétre, de azt is úgy könyörögte ki. Mivel kevés a munkaerőjük és meg vannak elégedve vele, ezért jóváhagyták és aránylag így küldik haza. Így se keres rosszul. Állandóan messengerezünk, ha meg nem, akkor telefonalunk, főleg, ha vmi fontosabb van. Én nagyon szeretem és már megszoktam ezt. Persze örülnék, ha hazajönne. Fog is, 1-2 év múlva. Most 2 éve csinálja.
Mióta van C+E jogsid? Ha 0 km-es vagy, akkor alapból nem nagyon tudsz válogatni, férjem is így volt, ezért mert a Waberershez, ott felvesznek tapasztalat nélkül.
Amire te gondolsz, hogy állandó fuvar, 2-3 cég között stb.. Ilyet ismerünk, aki ezt csinálja. Meg az évek alatt többször átment volna. Csak tudod ezek a cégek "kihalásos" alapon működnek. Nekik fix embereik vannak, nem véletlenül. Szóval ez nem feltétlenül így, hogy te eldöntöd mit akarsz és egyből felvesznek.
De azért sok sikert! :)
3-as vagyok. Igen, magyar cégnél dolgozik, de ahogy az egyik válaszoló írta, ott is "kihalásos alapon" működnek a dolgok. Kb 400ezret keres egy hónapban.
Egyébként nem tudom miért kellett lepontozni a válaszom. Talán jobban tudom mikor ér haza a saját apám, mint a lepontozó, és nem csak a 4-5 hét kint számít nemzetközinek. Egy belga, vagy francia fuvarról is simán haza lehet érni a hétvégére.
Cég és fuvarfüggő, amit a hisztis válaszoló ír, az kb az álommeló kategória ilyenben, kezdőként, és új helyre felvéve nem fogod megkapni az ilyen fuvart, max ha "kihal" róla a sofőr.
Arra készülj, hogy bármennyire ígérik a szépet az interjún, havi 1-2 hétvége lehet otthon max. Ha meg úgy jön ki akkor hétköznap egy-egy este, de ez fuvarfüggő.
A hétvégét pedig úgy számold, hogy akár szombat lerakodás, és hétfő 00:00kor indulsz pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!