A kategória elsőre mennyire merész, vagy épp hülyeség?
Nem akarsz 60-125 lóerős motort elsőnek, akkor mi is a gond? Nem egy kategóriától fogsz a gipszelőben ülni, olyan gépet válassz amiről úgy érzed mernéd vezetni, nem vagyunk egy formák, nyilván nulla motoros tapasztalattal(kivéve az oktató motoron eltöltött idő)legalább akkora kockázat egy erős 160-200 lóerős motort választani, valakinek viszont nem jelent akkora gondot 2-4 millió forint anyagi kár ha egy kanyarban elszáll alóla a motor, mint gólya a fészkéből.
Viszont az már egy jó pont ha jogsi előtt így gondolkodsz, sokan pont az ellenkezőjét szeretnék, minél jobb gyorsabb autó, motor, úgy hogy egy szaros 1.2 Swifttel gurulgatott a városban lámpától lámpáig, motornál ugyanez, csak ott sokszor nincs második lap az újrakezdéshez.
Mikor én jogsiztam két lány is volt aki akkor kezdett motorozni és mind kettő egyből A-ra ment.
Elsőre az alapokat 125ossel tanulták majd jott az A2 es tartozó gs500 és mikor már az is ment nekik akkor kezdtek gyakorolni az A kategóriás tanuló motorral a 600as bandittal.
Az hogy nem lépcsőzgetsz a jogsival ha a feltételek adottak hozzá hogy egyből A-t le tehesd az teljesen jó.
Én is egyből azzal kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!