Nagyon nehéz cserélni szelepfedél tömítést, otthon meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Szökik ott az olaj...2021. dec. 6. 08:45
1/11 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de legalább azt leírhatnád, hogy milyen autó.
2/11 A kérdező kommentje:
Skoda Fábia
2021. dec. 6. 09:01
3/11 anonim válasza:
Azt otthon is meg tudod csinálni.
4/11 anonim válasza:
általában lehet otthon cserélni
keressél youtube-n videót az autódhoz, hátha van, ha nincs, általános videó segít
a csavarokat fontos nyomatékra meghúzni és a húzás sorrendje fontos
6/11 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, csak kell hozzá a pontos leírás.
7/11 anonim válasza:
Milyen leírás ?
Semmi nem kell.
Csak leveszed, teszel alá új tömítést vagy hő álló fugaszilt és vissza a fedél majd lehúzatod a csavarokkal.
8/11 anonim válasza:
Ahogy a 7-es írja, mondjuk még annyi, hogy nem árt, ha zsírtalanítod a felfekvő felületeket. (Féktisztítós vagy benzines ronggyal)
9/11 anonim válasza:
Megcsinálható otthon egyszerűbb autónál.
Én 1.4 tdci-vel azért elszórakoztam mire minden levegőcsövet, léfszűrőt, egr ágat (egyben van a szívósor a szelepfedéllel), injektor visszatérő ágat, vezérlés burkolatot stb lebontottam.
10/11 anonim válasza:
Á, nem azt csak a gyárban lehet, úgy öntik az öntödében :D :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!