Valami okostojás bünteti a "szabálytalanul" parkoló autókat egy ház parkolójánál, mit lehetne csinálni?
Tehát adott egy társasház utcáról nyíló parkolója, kb 0 szabad hellyel délutánra, ezért sokan beállnak az utcára nyíló sarokra, néha menetiránnyal szemben, már lassan 20 éve amióta itt lakok. az elmúlt 2-3 hónapban valami nagyon ráérő házi parkolóőr elkezdte "büntetni" az így parkoló autókat, felhajtja az ablaktörlőket, a tükröket visszahajtja. Nyilván aki így parkol az a "hibás", de ez egy csöves panel parkolója, nem a nagykörút...
Azon kívül, hogy ne parkoljunk oda ötletek? Kiírtam egy papírra, hogy ha valami gondja van, írjon egy cetlit, és úgy tudassa az emberekkel.
#19: ez a tipikus kommunista diktatúrát idéző propaganda, ami mostanában megint ömlik lefele a hatalomból.
Tudod hogy szabálytalanul állsz, vállald a felelősséget, szerencsére még vannak emberek akik próbálnak rendet tartani a lakókörnyezetükben, nem fog mindenki besúgót játszani.
Én is rászolok a gyökérre aki eldobja a szemeret vagy otthagyja a kutyaszart.
ez rohadtúl nem ugyan az mint a szemetelés, akkor játssza el a fél utcával ugyan ezt, ne csak azon az egy sarkon.
Ez a tipikus beleokoskodok más dolgába, este a sötétben, amíg nem lát senki féle efektus.
#25: hú de keményen megírtad, előtte hány viagrát vettél be? :)))
Az az én dolgom, hogy mit csinálok a szarul leparkolt roncsoddal, ha beleszólsz kapsz a pofádra :))(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!