Felfestett parkolóban szabálytalanul parkoló mellé beálltam szabályosan a felfestések közé. Jogosan sérelmezi-e, hogy alig tud beszállni? Én kifértem ugyanott, Ő fele akkora mint én.
Sziasztok!
Azért írtam le az esetet, mert a bal oldalról szabályosan parkolt egy másik autó!!! Láttam, mert még a szabálytalanul "beparkoló" az autójánál volt . Jobbról meg üres volt, ahová én tudtam beállni nehezen miatta!
Csak azért, hogy világos lehyen, nem kitolásból, hiszen én a sávok közé álltam szabályosan. Nem volt hely máshol!
Semmi egyéb, csak nagyon felbosszantott, hogy még ő fényképezgetett.
Ha megmutatja valahol, biztos megmondják neki a "tutit"!😊
A rendszám érzékeny adat. A vcén üldögélve nézegetheti a képet, de ha a párjának megmutatja, már törvényt sértett.
Nem nagyon ugrálhat, s a kép mit bizonyít? Azt, hogy ő valamiért nem állt be rendesen. És akkor mi van?
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
Ez nem a " direkt ráállós eset", hanem a bénán parkoló, és utána, majd én megmutatom, hogy közel van hozzám és ez zavar engem eset!
Amiben bizonyítja, hogy ha már rosszul áll be, akkor ne mutassa már meg, hogy nincs annyi sütnivalója, hogy fél másodperces korrekcióval megoldhatta volna a bénázását.
Tény, hogy kisebbek a parkolók, hogy minél több autó elférhessen, de nem számolnak az ajtónyitás távolságával. Ha nem tökéletesen középre sikerül állni az autóval, akkor 3., 4. autó már tuti a vonalra kerül, mert nem tud kiszállni.
Kedvencem, amikor kinyitják az ajtót, figyelnek, nehogy nekinyíljon az ajtó a mellette lévőnek, majd nekiáll kotorászni valamit, és a valagával szabályszerűen nekitolja az ajtót a másiknak és nem veszi észre! Sajnos volt amikor bent ültem az autóban és nagyon sokat hezitáltam, hogy kiszálljak és kérdőre vonjam, de nem lett karc belőle, fő a békesség. Csak idegesítő, hogy az ember mennyire nem figyel mások értékeire!
Kaptam egy jótanácsot egyik ismerősömtől: csak nagyértékű autó mellé parkol, mert ő félti annyira az autóját, hogy nem fog nekinyitni másnak és ez visszafelé is igaz. Persze itt is van kivétel, mert van a pénzes paraszt, akinek nem számít és kivágja az ajtót.... de ebből van a kevesebb szerencsére. Az viszont tuti, ha egy szakadt, 3 ajtós munkás Suzuki Swift-ből kiszáll valaki, az nyomot fog hagyni a másik autó festésén!!!
Én egyszerűen a parkoló "távoli" végébe szoktam állni, ahol a lélek sem jár. +30 másodperc séta. juj.
A régi kocsimmal én is rá szoktam állni az ilyen helyfoglaló parasztokra, főleg pláza mélygarázsban, ahol tényleg kevés a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!