Valami okostojás bünteti a "szabálytalanul" parkoló autókat egy ház parkolójánál, mit lehetne csinálni?
Tehát adott egy társasház utcáról nyíló parkolója, kb 0 szabad hellyel délutánra, ezért sokan beállnak az utcára nyíló sarokra, néha menetiránnyal szemben, már lassan 20 éve amióta itt lakok. az elmúlt 2-3 hónapban valami nagyon ráérő házi parkolóőr elkezdte "büntetni" az így parkoló autókat, felhajtja az ablaktörlőket, a tükröket visszahajtja. Nyilván aki így parkol az a "hibás", de ez egy csöves panel parkolója, nem a nagykörút...
Azon kívül, hogy ne parkoljunk oda ötletek? Kiírtam egy papírra, hogy ha valami gondja van, írjon egy cetlit, és úgy tudassa az emberekkel.
nem akarom én feljelenteni, azt se tudom, hogy ki az. Nem így rendezném el :)
[link] ,19.0265858,3a,70.1y,351.28h,80.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1s1Zg1p2YIf5GEW09IiYVw6A!2e0!7i16384!8i8192
ott, ahol az ezüst színű audi és skoda van, aközött szoktam megállni(és mindenki más aki nem talál helyet), ha nincs hely máshol.
volt már ott tűz, és a túloldalt állt meg a tűzoltó, amúgy se férne be, mert végig parkolnak már párhuzamosan is a kocsik.
És mitől gyökér aki ott áll meg? Sehol nincs tiltva.
Viszont én nem úgy szoktam megállni, hogy kilógjon, mint az audi
13: Tilos ott parkolni, hiszen a keresztezodestol szamitva 5 meteren belul van. Ergo mar kresz szerint is tilos.
Masik oldalrol ahogy irjak, egy nagyobb auto: tuzolto, koltozteto nem fer el. Aztan meg, aki kifele jon a parkolobol az az ott parkolo autoktol nem latja, hogy jon-e valaki balrol es viszont, ergo ezert is veszelyes.
ok, én ott parkolok ezentúl is, ahogy mindig is tette itt midenki, viszont akkor se találom jogosnak, hogy önbíráskodjon valaki, hívjon közterest vagy rendőrt, ha zavarja.
hol van neked ingyenes p+r? Itt van a házak között, hogy a sok búza ide parkol, és mi ittlakók nem tudunk hol parkolni.
Senki sem önbíraskodott itt, csak te akarsz önbíraskodni.
Majd legközelebb a kocsid tetejére rakom a szemetet, úgyis a szomszédban lakok, de nem nyulhatsz hozzá!! :))
"volt már ott tűz, és a túloldalt állt meg a tűzoltó"
Meg szerencse, hogy a túloldalt volt a tűz.
Kereszteződéstől 5m, padkától minimum 3m helyet kell hagynod a KRESZ szerint, itt egyik sem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!