Valami okostojás bünteti a "szabálytalanul" parkoló autókat egy ház parkolójánál, mit lehetne csinálni?
Tehát adott egy társasház utcáról nyíló parkolója, kb 0 szabad hellyel délutánra, ezért sokan beállnak az utcára nyíló sarokra, néha menetiránnyal szemben, már lassan 20 éve amióta itt lakok. az elmúlt 2-3 hónapban valami nagyon ráérő házi parkolóőr elkezdte "büntetni" az így parkoló autókat, felhajtja az ablaktörlőket, a tükröket visszahajtja. Nyilván aki így parkol az a "hibás", de ez egy csöves panel parkolója, nem a nagykörút...
Azon kívül, hogy ne parkoljunk oda ötletek? Kiírtam egy papírra, hogy ha valami gondja van, írjon egy cetlit, és úgy tudassa az emberekkel.
ha tudnám ki az, nem írtam volna ki a kérdést :)
Sajnos hajnalban csinálhatja, este nem látni a kocsikon, csak kora reggel.
És tök randomra, van, hogy 2-3 hétig semmi.
Nem kell parasztul beállni, én is behajtom a tükröt vagy felhajtom az ablaktörlőt ha valaki telibe szarja a járdát, zebrát vagy bicikliutat.
Ezzel kárt nem okoz, szóval nem értem mi a bajod, állj odébb. Én is van hogy negyed órát keringek a környéken mire lesz hely, nem állok fel a fűre vagy járdára, meg kapibeállóba sem.
Egy google maps-et dobhatnal, mert igy nem teljesen tiszta a kep.
De gyanitom, ha tilos ott parkolni, akkor az azert van, mert valaki valamiben akadalyozol:
gyalogost, masik auto ki-be parkolasat, tuzolto auto behajtasat, kukas autot, keresztezodes belathatosagat stb.
Nem nagyon tehetsz mast, vagy tursz es orulsz, hogy meguszod ennyivel es nem a kozteruletfelugyelok latogatjak rendszeresen az autodat. Vagy leparkolsz tavolabb, ahol szabalyosan talalsz helyet. Esetleg berelsz a kornyeken egy garazst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!