Jó így ez a hírdetési leírás? Mit írjak hozzá esetleg, vagy mit írjak át?
Most szeretném eladni az autómat, viszont eddig még nem nagyon írtam ilyen hirdetést, mivel eddig ismerőseimnek adtam el autókat.
A szöveg:
Eladó a képeken látható Audi A3 1.9 tdi AHF autóm 2+1 gyári kulccsal és törzskönyvvel. Az autó a képeken is látható jó állapotban van. Az autó 6 éve van nálam, 1. Magyarországi tulaja vagyok. Nem csörög, nem csattog, motorikusan kiváló állapotú, a futómű koppanásmentes. Az autó rendszeresen volt karbantartva és igyekeztem mindent idejében cserélni, és csakis minőségi alkatrészeket venni. A beltere nagyon szép állapotban van, nincs szétülve, összepiszkolva. Olaj, szűrők cseréje pontosan 10ezer alatt történtek, 1 éven belül, az utolsó 2020.12.08-án történt (262.000km). Az autóban 230.000km-nél lett kuplung kinyomó csapágy és kettőstömegű lendkerék cserélve. 260.000km-nél a futómű is felújításon esett át: lengéscsillapítók, első-alsó lengőkar szilentek, kormányösszekötő gömbfejek, toronycsapágy+szilentek cserélve. Féktárcsák, fékbetét, féknyereg 30000 km-el ezelőtt cserélve lettek. Az autó alatt 40/40 ültetőrugók vannak, valamint a képen látható sötétített hátsó lámpa, természetesen a gyári rugókat és lámpát az autóhoz adom. Az autóhoz járnak a képeken látható 17-es felnik nyári gumikkal, melyek még egy szezont elfutnak, illetve egy gyári 15-ös garnitúra téli gumikkal. Hibák: Az autó korából adódóan találhatóak kisebb esztétikai hibák (kavicsos első lökös, mikro karcok, apróbb leverődések), hátsó lökösön egy apróbb karc, az első lökösön egy apró (kb 2cm-es) repedés, mivel egy másik sofőr enyhén nekikoccant tolatás közben. Ezenfelül hirtelen fokozatváltásnál néha reccsen a váltó így a szinkrongyűrű valószínűleg már cserés. Az eladás oka kihasználatlanság, valamint egy újabb vásárlása, nem pedig azért mert rossz az autó. Az autó megtekinthető előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Alkubajnokok és tesztpilóták ne keressenek!
"tulaja" helyett tulajdonosa
"Nem csörög, nem csattog" töröld
"lökösön" helyett értelmes szót használj
"az első lökösön egy apró (kb 2cm-es) repedés, mivel egy másik sofőr enyhén nekikoccant tolatás közben" na ezt nem írnám le. Sem a karcokat. Annyi elég, hogy első lökhárítón kis repedés látható.
", nem pedig azért mert rossz az autó" töröld
"Alkubajnokok és tesztpilóták ne keressenek!" helyett: csak komoly érdeklődők keressenek
"Nem csörög, nem csattog, motorikusan kiváló állapotú, a futómű koppanásmentes."
"Alkubajnokok és tesztpilóták ne keressenek!"
Ezek kicsit komolytalanná teszik🤷♂️ Egyébként korrekten leírsz mindent, szerintem 🌳sza
Ez nagyon sok. Nem is olvastam végig...
Egy jó hirdetés legyen lenyegretörő!
Paraméterek, ár, megtekintési információk.
És ami fontos: rendes fényképek.
A többi rizsára senki sem kíváncsi.
*közben vegigolvastam...
Az ulteteshez meg a felni szetthez legyen már dokumentáció mellékelve a hirdetésbe, különben nem veszi meg a kutya se/csak a bajod lesz belőle az első vizsgabukás után mikor jön vissza a vevő reklamálni.
Utolsó!
Te gondolom valami hirdetési szakértő vagy, azért vagy ilyen kva okos...
Már nem azért de szerinted ha nem rakja ki a dokumentációkat, az azt jelenti hogy nincs is neki? Elárulom egy csomó használt autó leültetve van árulva és adnak is el belőlük szép számmal és hidd el, pont "kutyát sem érdekli" , ahogy te mondanád, hogy van e hozzá papírja vagy nincs, mivel műszaki előtt kicserélik a rugókat és kerekeket és ennyi... vagy a másik eset, hogy okosban meg lehet csinálni a műszakit amúgyis adott helyeken ilyen olyan tuningokkal...
Nem tudom mire vélni ezt a lenéző kioktató stílust, de még ha igazad is lenne, akkor sem kéne ilyen lekezelően írni. Inkább csak tanácsokat kellene osztani emberi stílusban, de látom ez neked nem megy...
Tényleg csak a joszandek vezetett. Nem gondolom, hogy lekezelo lettem volna.
Ha mégis, akkor bocsánat a tisztelt egybegyultektol.
Az okosban vizsgáról még annyit megjegyeznék, hogy igen van ilyen.
Ettől függetlenül a rendőr bármikor megallithat, és veszi le a rendszamot, ha nincs papír.
Utána pedig szigorított kpm vizsga jön.
Én szóltam.
Sportrugóknál abszolút nem feltűnő, hogy ültetve van az autó szerintem. Max annyit látsz, hogy kicsit sportosabb az autó kinézete, de meg nem mondanád, hogy na ez akkor most ültetőrugó. Magyarul a rendőr sem állítana meg.
Tudom, mivel az én passatom is ültetve van, de csak rugókkal. Még soha nem állítottak meg a rend éber őrei, pedig nem is egy Isten háta mögötti kis faluban élek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!