Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó így ez a hírdetési leírás?...

Jó így ez a hírdetési leírás? Mit írjak hozzá esetleg, vagy mit írjak át?

Figyelt kérdés

Most szeretném eladni az autómat, viszont eddig még nem nagyon írtam ilyen hirdetést, mivel eddig ismerőseimnek adtam el autókat.

A szöveg:

Eladó a képeken látható Audi A3 1.9 tdi AHF autóm 2+1 gyári kulccsal és törzskönyvvel. Az autó a képeken is látható jó állapotban van. Az autó 6 éve van nálam, 1. Magyarországi tulaja vagyok. Nem csörög, nem csattog, motorikusan kiváló állapotú, a futómű koppanásmentes. Az autó rendszeresen volt karbantartva és igyekeztem mindent idejében cserélni, és csakis minőségi alkatrészeket venni. A beltere nagyon szép állapotban van, nincs szétülve, összepiszkolva. Olaj, szűrők cseréje pontosan 10ezer alatt történtek, 1 éven belül, az utolsó 2020.12.08-án történt (262.000km). Az autóban 230.000km-nél lett kuplung kinyomó csapágy és kettőstömegű lendkerék cserélve. 260.000km-nél a futómű is felújításon esett át: lengéscsillapítók, első-alsó lengőkar szilentek, kormányösszekötő gömbfejek, toronycsapágy+szilentek cserélve. Féktárcsák, fékbetét, féknyereg 30000 km-el ezelőtt cserélve lettek. Az autó alatt 40/40 ültetőrugók vannak, valamint a képen látható sötétített hátsó lámpa, természetesen a gyári rugókat és lámpát az autóhoz adom. Az autóhoz járnak a képeken látható 17-es felnik nyári gumikkal, melyek még egy szezont elfutnak, illetve egy gyári 15-ös garnitúra téli gumikkal. Hibák: Az autó korából adódóan találhatóak kisebb esztétikai hibák (kavicsos első lökös, mikro karcok, apróbb leverődések), hátsó lökösön egy apróbb karc, az első lökösön egy apró (kb 2cm-es) repedés, mivel egy másik sofőr enyhén nekikoccant tolatás közben. Ezenfelül hirtelen fokozatváltásnál néha reccsen a váltó így a szinkrongyűrű valószínűleg már cserés. Az eladás oka kihasználatlanság, valamint egy újabb vásárlása, nem pedig azért mert rossz az autó. Az autó megtekinthető előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Alkubajnokok és tesztpilóták ne keressenek!

2021. szept. 20. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mert szerencséd volt. Próbálnád ugyanezt Budapesten.

Itt direkt vadásznak az ilyen nyitott kipufogós, ültetett csiribiri autókra.

Mondjuk sztem teljes joggal.

Versenyautó versenypályára való, közutakra meg olyan amilyet a mérnök megalmodott.

Arról nem beszélve, hogy amikor beavatkozol egy autó konfigurációjaba megvaltoznak a tulajdonságai. Ha elonyukre, az oké, ha hatranyukra az veszélyes.

Ezért kell hivatalosan csinálni az átalakítást, mert így nagyobb a garancia rá, hogy nem lesz köz vagy önveszélyes a jármű.

2021. szept. 26. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!