Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gépészmérnökként milyen első...

Gépészmérnökként milyen első gépkocsit vegyek?

Figyelt kérdés

Azért irtam le a foglalkozást, hogy sejthető legyen, hogy használtban gondolkodom, mivel a gépészmérnökök általában nem keresnek milliókat. Bár ahogy kivettem a gépkocsivásárlás nem függ a jövedelemtől, mert szerény fizetésből élők is kocsival járnak.

33 leszek lassan, de nem nagyon érdekelnek a gépjárművek, sem műszaki, sem társasági szempontból.

Munkába BKV-val járok, nem igazán vonzanak a forgalomban részt vevő idegbeteg emberek és az araszolgatás reggel / este.

Parkoltatni az utcán tudom, nyoc ker. köztársaság téren.

Anno csajomnak volt egy lexusa, és még ő is használtan vette, 7 millióért, pedig ügyvéd volt, akkor én miért szégyellném?

Viszont ha belegondolok, akkor a lexus előtt egy hondája volt, amit meg eladott egy 23 éves gyereknek 3 millióért, és a gyereknek már nem az volt az első kocsija, és az a fiú is valami mérnök volt, ráadásul Debrecenben.

Szóval nem tudom. 3 milliót nem költenék kocsira, ami nekem nem létszükséglet. 1 milliót mondjuk igen (kérdés, hogy mennyit kell rajta javítani vásárlás után)

Sajnos nagyon érzelmi alapon megy ez a használautó kereskedelem, és nem logikusan, és ez nekem nagyon nem tetszik. Sokkal könnyebb lenne az élet, hogy vaskalapos értékek mentén lehetne vásárolni, nem pedig szimpátia mentén dőlne el, hogy ki mit vesz meg, vagy ki kinek mit ad el.

2021. szept. 1. 18:31
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
"csurrrrran cseppen vmi"
2021. szept. 2. 07:13
 32/50 anonim ***** válasza:
85%

Te csak G vagy, kérdező. vagyis Gépész, ép ész nélkül.

Az egót a tényleges tartalommal fordított arányosságban áll.

Egyrészt vered magad, hogy minden trógernek olyan kocsija van (Suzuki, Toyota), neked az ciki. Másrészt csak olyan melóhelyet tudtál összevakarni magadnak 30+ évesen, aminél egy jobb szakmunkás is többet keres. Kontraszelekció, a diplomás analfabétáknak nem jár jobb. Nem vagyok aspergeres, simán bevállalom hogy csak bunkó vagyok. Az asperger duma már Dr. House-nak sem jött be...

Tudod, annak lehetne ekkora pofája, akinek ennyi idős korában már saját cége van, cégautó flottával.

2021. szept. 2. 09:01
 33/50 A kérdező kommentje:

lepereg ez a basic megszegyeniteni probalo ugatas

szerintem talalj ki valami szofisztikáltabb érvelést

ja es am ja, ha keresek 500ezret akkor nehogy mar suzukival jarjak, azzal jarnak azok is akiknek semmi penze nincs

2021. szept. 2. 10:02
 34/50 anonim ***** válasza:
36%
Suzukival bárki járhat, nincs megszabva, csak azok tudják magukról vagyis evidens, hogy a társadalom alján helyezkednek el. Ilyen autóval aki jár az szinte semmit nem ér, nekem a felnim többet ér mint egy suzuki és durva belegondolni, hogy 2 felnim árába bízik meg egy családfő amikor belerakja a gyerekeit abba az autóba.
2021. szept. 2. 12:12
 35/50 A kérdező kommentje:

a tarsadalom aljan a gyalogbekak helyezkednek el vagyis akik meg egy rendes autot sem tudnak venni, de még szuzukit sem

azert viccey volt latni a mental masztit amikor a megboldogult Czibok Laci bacsi suzuki grand vitaraval probald beilleszkedni a bmw-t preferalo torzsi kozossegebe

bezzeg motorbol jo a szuzuki is mi?

meg telefonbol jo a samsung is mi? az is olyan mintha ovodasok rajzoltak volna az ikonokat, eleg komikus egy 1500euros telefonnal

2021. szept. 2. 12:55
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, tiszta szánalmas minden ami nem Te vagy. Nem mindenki lehet Jézus reinkarnációja, örülj neki , hogy az vagy. :)
2021. szept. 2. 17:14
 37/50 A kérdező kommentje:
hello nekem nem tellllllik rendes kocsira hat hol is lennek igy a rangletran
2021. szept. 2. 17:36
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű kamu kérdés, nem is értem miért válaszolnak a trollnak ennyien. Gyk adminok ideje törölni a kérdést! Mérnökként én érzem magam megsértve :D
2021. szept. 2. 19:32
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

A valaszaid tele vannak ellentmondással, érthetetlen a gondolatmenet és nevetséges ez a lekezelő stílus. Bár tudom, én proli vagyok, szégyellem is magam, hogy közepvezetőként azért elfogadtam az új céges Passatot :(

Talán ha az idióta kérdések feltevése helyett többet (eredményesebben?) dolgoznál, lenne pénzed normális autóra.

ui: a BME-n végeztem :)

2021. szept. 2. 19:39
 40/50 A kérdező kommentje:

jaj egyemmeg a céges passzatodat, gondolom azzal küldözgetnek ide oda....nem is azért van, hogy legyen mivel járnod...

nekünk csak ford mondeókra telik :(

de inkább nem állok be málhás szamárnak ;)

bsc-vel momentán jobban keresek mint a legtöbb msc streboid. És itt nem a pdh - mamihotel kombón ragadt egyénekre célzok, hanem a nagy multis diszpintyekre...

2021. szept. 2. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!