Megéri megvásárolni?
18 éves lány vagyok és tervezem megvásárolni az első saját autóm.
Peugeot 307 cc cabrio modell igazán elnyerte a tetszésem, mind külsőre, mind felszereltség szintjén is. Erről a típusról mi a véleményetek? Nyilván hosszútávra tervezek vele, így mennyire éri meg. Mindenféle véleményt szívesen fogadok.
Hol tartanád?
Ha van garázs, akkor nagyon nincs mitől félni, de kinti autóként ahogy egyes is írja, nem bombabiztos az a tető, hiába hardtop.
Ezen felül pont a hardtop működése az, ami ha elromlik, ott elég sok deáktól megválhatsz (arról nem is beszélve, hogy mekkora szívás az, ha mondjuk nyáron elkezd esni az eső, a tetőmozgató elektronika meg pont meghal - én jártam így más kabrióval).
Egyébként a 307-re - nem csak a kabrióra - jellemzőek az elektromos problémák, és ezek nagyon idegesítőek tudnak lenni. Sok visszahívás volt rájuk, főleg a facelift előttiekre - olyat érdemes csak venni, aminek van vezetett szerviztörténete.
Egyébként a motorok nem kifejezetten problémásak, a karosszéria főleg kabrióhoz mérten elég merev, a fűtés jó, ami kabriónál fontos dolog, így a tetőt le tudod ereszteni akkor is, ha nincs épp nyári meleg.
Én nem vennék, csak azért, mert elég sok a panasz a tetőelektronikára, de ha kifogsz egy szép példányt, amit rendesen karban tartottak, akkor nem annyira vészes vétel.
Ja, kihagytam a lényeget.
2005 utániakat nézz, ott volt egy fontos frissítés.
Lemeztetős
Van garázs, ott tartanám
Amit néztem, 2005/12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!