Szerintetek megéri megvásárolni a képen látható kézikocsit?
Ennyiből már egy autóhoz való utánfutó is kitelne talán, és azt is lehet kézzel húzni-vonni. Költözködéshez kellene, egyik utcából a másikba, tehát nem nagy távolságra, kézzel húznánk el a butrokat valami hasonló eszköz segítségével.
Hát elég drága mondjuk. Ha nem akarod évente többször használni akkor szerintem kérj kölcsön.
Nekem a képet nen tölti be. De ha ez 4 kerekű akkor sokkal könnyebb vele tologálni mint egy kétkerekű utánfutót tolni húzni kézzel.
Meggondolandó ennyi pénzt kiadni, ha utána nem tudod rendszeresen használni. Eladni már fele áron sem lehet.
Legfeljebb te adod pénzért kölcsönbe:)
Szóval szétnéznék, lehet-e bérelni valahol.
vedd meg, megéri, skf csapágyas, önzsirzó
160ért ingyen van
Én megnéztem a linket és úgy nézem, hogy egy fél délelőtt alatt 10ezer forint anyagköltséggel össze lehet dobni egy ilyet. Kell hozzá 4 kerék, pár csapágy, ami mondjuk lehet olcsóbb Simson főtengely csapágy és kell a vasanyag. Ezt szépen összehegeszted/csavarozod/szereled és kész is van.
De a helyedben bérelnék vagy kölcsönkérnék utánfutót, esetleg valakinek fizetnék, akinek van utánfutója és vonóhorgos kocsija, hogy vigye át a cuccot, 1-2ezer forintból megúszod. Minek fektetnél egy költözésbe 160ezer forintot? Az ország egyik végéből a másikba költöztetnek téged ennyiért. Ennyiért én is vállalnám egy 3.5 tonnás platós teherautóval.
Ne vedd meg.
Rohadt drága. Egy szerekezetlakatos csinál neked ugyan ilyent oldalfallal együtt max 50 ezeré anyagárral együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!