Szerintetek Simsont vegyek vagy robogót?
És milyet?
50ccm
Hát, attól is függ, hogy mire van jogsid.
50cc-t nem ajánlom, mert fojtás miatt le vannak szabályozva, meg elvileg csak 40-el lehet velük döcögni. (ha pl másik városba, településre akarsz menni vele).
Praktikum szempontjából inkább robogó. Bukósisakot is könnyebb eltenni.
Összességében robogóra szavazok akár 50cc akár több.
a robogó, az nem motor. - ennyi - nem szabad venni -soha.
Alap hogy SIMSON-t. :)
A robogó jobb. Ezt én mondom akinek már robogója és simsonja is volt.
A robogó gyorsabb, erősebb és van sisaktartója. Továbbá nem kell kevergetned a benzinhez az olajat csak öntesz a tartályba amikor kigyullad az olajlámpa és kész.
Mindegyiken van index, km óra, kürt, önindító.
Nekem most robogóm van és nagyon megbízható egy gép.
Robogóból ezeket ajánlom: Aprilia SR50(kivétel az injektoros amit di-tech és factory néven árulnak), Yamaha Aerox, Yamaha Neos, Malaguti F10, F12, F15
Az mondja hogy Simsont vegyél akinek csak erre tellett. Én nem ismerek olyant akinek tellett volna új robogóra és mégis Simsont vett.
Valójában sok a Simsonokkal a gond és könnyen kifoghatsz egy hulladékot. Nagyon elavult motorok már, nem ritka hogy a karbiból csöpög a benzin, kifúj a kipufogónál és ki tudja már hogy a 20-30 év alatt hány embernél volt, hányszor volt szétszedve, hányszor állt kint az esőben, hóban, hányszor estek vele...
Tény és való hogy a régi dolgok nagyon jól bírták és bírják is a strapát és olcsó az alkatrész hozzá.
Pl: nekem van egy Riga mopedem 84-es és még mindig megy annak ellenére, hogy több éven használaton kívűl volt második berúgásra indúl.
Amelyik kinézetre jobban tetszik azt vedd meg természetesen egy motorokhoz hozzáértő ember is menjen veled motort venni!
Igen a Simson régi, de még BÍRJA, a robogó nem fogja 20-30 évesen bírni..
A Simsonban minden elnagyolt, hogy strapabíró legyen.
Én egy összevissza szétgányolt fost vettem, de szétszedtem, minőségi alkatrészekkel összeraktam és most 90 körül megy, és kb 120 ezerben van kompletten.
Metálfény, spoprtkipufogó, 60/4 henger..
A karburátorból folyik a benzin? Te Úristen..
Akkor el van állítva az úszószint! Magától nem folyik!
Csak hát ha valaki balf4sz hozzá.
Úszószintet belőttem a gyári értékre, és raktam bele egy új német parafa tömítést, ez volt 30 perc és 40 forint..
De enni lehet a karburátoromról, és 3 literrel vígan elmegy a gép.
Ha a Simsonba NORMÁLIS alkatrészt vezsel, és nem vagy akkora hülye a szereléshez, mint egy politikus, akkor ok.
Döntsd el te, ne kérdezz már mindig ilyeneket.
Úgy is tudod, hogy csak vita lesz belőle.
Remélem törlik ezt a kérdést.
Úgy unom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!